Đurđa Tedeschi oduševila izvedbom tanga: Pogledajte snimku nastalu na njezin 78. rođendan na Stradunu

Đurđa Tedeschi opisala se kao "plesačicu tanga, argentinskog tanga", a na Stradunu je zaplesala u društvu Miloša Krivokapića, koreografa, instruktora i performera
Vidi originalni članak

Đurđu Tedeschi najčešće imamo prilike vidjeti na društvenim i kulturnim događanjima, a čini se kako je Tedeschi i ljubiteljica plesa pa je na društvenim mrežama podijelila video kako pleše tango.

Snimka je nastala u Dubrovniku, na Stradunu u rujnu prošle godine, i to na njezin 78. rođendan. Opisala se kao plesačicu tanga, argentinskog tanga, a pleše u društvu koreografa i instruktora Miloša Krivokapića.

Snimka plesa nastala je nakon samo devet mjeseci učenja tanga, a objavio ju je koreograf, instruktor i performer Miloš Krivokapić koji u Dubrovniku vodi tango-radionice u Tango Libertas Dubrovnik. 

Đurđa Tedeschi i ovom je prigodom pokazala besprijekoran stajling te zablistala u crnom od glave do pete. Haljinu midi-dužine nadopunila je efektnim pokrivalom za glavu, što je postao njezin zaštitni znak, a poznato je da je velika ljubiteljica šešira.

 

Ni Kolinda Grabar-Kitarović nije odoljela popularnom dizajnu torbe koji je hit među trendsetericama

Jedan od najljepših prizora koje ćete danas vidjeti: Razveselit će vas odličnim kombinacijama i simpatičnošću

'Pratim trendove ako mi se sviđaju, no većinom ih se ne držim jer ne želim biti kao svi drugi'

Elegancija kakvu ne viđamo svaki dan: Raskošna suknja krade pozornost, a sandale su jako popularne među trendsetericama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".