Ove stvari uvijek želimo za Božić

Na kraju godine lijepo je pokloniti nešto i samome sebi. Donosimo vam kratak spisak stvari koje sada polako ulaze u sezonu sniženja, a itekako su vrijedni ulovi.
Vidi originalni članak

Pisanje pisma Djedu Mrazu i neizvjesnost oko toga što će nas dočekati ispod bora na božićno jutro su najljepše uspomene i mislimo da je to nešto što nikada nećemo prerasti jer se uvijek u to jutro probudi i dijete u nama. Ali dobro je i preuzeti stvar u svoje ruke i nagraditi se za kraj godine. Donosimo vam nekoliko sitnica koje su odličan ulov prije sniženja koje toliko željno iščekujemo. 

Parfemi su već neko vrijeme na sniženjima u gotovo svim drogerijama. Kupiti omiljeni parfem po povoljnijoj cijeni je uvijek dobra investicija, a posebno u blagdansko vrijeme kad uz miris možete dobiti i losion za tijelo, dezodorans i slično. 

Crveni ruž je must have blagdanskog make up-a. Dnevna ili noćna varijanta, izlazak van ili po gradu – sa crvenim ružem ne možete pogriješiti!

Ako ste već u novogodišnjim planovima, bojite se da nećete pronaći super štikle na sniženjima ili vam je možda to samo izlika da neplanirano kupite još jedan super par? Kako god, osjećaj ulova savršenog para je neprocijenjiv jer nije Coco Chanel bezveze rekla da u dobrom paru cipela, žena može osvojiti svijet!

Kad smo kod novogodišnjih tema, sigurno ste čuli da na dočeku treba imati na sebi nešto zlatno i crveno da bi naredna godina bila sretna i uspješna tako da nije na odmet ubaciti ih u novogodišnju kombinaciju. Bio ovo samo mit ili ne, mi vam svakako želimo sretnu i najuspješniju godinu do sad.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".