Doživite najukusniju zagrebačku jesen: Novo izdanje Food Marketa 7.-9.10.

Uskoro u centar grada dolazi novo jesensko izdanje FOOD MARKETA! Uz moto „DOĐI GLADAN“ svoju oazu pod krošnjama pronaći će svi oni gladni zabave, gastronomskih užitaka i druženja. Dođite gladni u Peti kupe od 7. do 9. listopada na Food Market!
Vidi originalni članak

Nakon ljetnog hedonizma prepunog sunca i mora, vrijeme je da zakoračimo u uzbudljivu novu sezonu. Ako tražite oazu na otvorenom koja će vam olakšati gorku tranziciju iz ljeta u jesen uz opušteno druženje i poseban doživljaj, imamo rješenje za vas – Food Market dolazi u Peti kupe! Proslavite životopisni dolazak jeseni na višednevnom gastro druženju začinjenom obiljem finih okusa, mirisa, zabave i tajnog sastojka vrhunske glazbe.

Food Market se vraća u još slasnijem jesenskom ruhu i u popularni prostor Petog kupea donosi dašak svjetskih gourmet metropola! Odabrani chefovi kultnih zagrebačkih restorana od 7. do 9. listopada otkrit će vam pravo bogatstvo okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Dodatno iskustvo bit će najfinije delicije pripremljene u street food varijanti! Od otvorenja 7. listopada  svaki dan bit će jedinstven i drukčiji jer će ga krasiti posebna ponuda i novi meniji vrhunskih restorana koji će se izmjenjivati. Tijekom vikenda za vas kuhaju restorani Lari&Penati, Cukeraj, Pojoda, Dubravkin put te brojni drugi eminentni chefovi, majstori slastica i vrhunski barmeni.

Jesensko Food Market izdanje u Petom kupeu vaše je novo omiljeno mjesto za druženje! Navratite nakon posla na after work koktel u opuštenoj i stress free atmosferi. Uz vrhunski DJ glazbeni program Petog Kupea koji će svaki dan biti zaslužan za groovy house atmosferu, na otvorenju vas očekuje i koncert mlade glazbene zvijezde Nike Turković koja svakim svojim hitom obara domaće top ljestvice te donosi urbani, moderan zvuk.

Za vikend nemojte propustiti ni slastan, bogati brunch ili opojne mirise i okuse vrhunskoga grila. Degustirajte najfinija vina, opustite se uz koktel ili naučite nekoliko kulinarskih trikova na našim radionicama.

Sve to i više pod palicom vrhunskih chefova očekuje vas na ovom nezaobilaznom gastro eventu! Ulaz je slobodan, stoga vidimo se na Food Marketu od 7. do 9. listopada u Petom kupeu i ne zaboravite – dođite gladni!

Zahvaljujemo glavnom partneru projekta Mastercard te partnerima Ledo, Zvijezda i Photos Photiades Group Croatia (PPD Croatia).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".