Doručak u vili, bazen pun novčanica od 100 dolara i sve igračke svijeta? Nekome to nije san, već stvarnost!

Od holivudskih princeza poput Suri Cruise do kraljevske obitelji na čelu s princom Georgeom – upoznajte najpoznatije celebrity klince radi čijeg ćete bogatsva zaplakati nad vlastitim stanjem računa
Vidi originalni članak

Istina, novac ne može kupiti sreću, ali svakako može olakšati život i samim time barem umanjiti nesreću. To najbolje znaju brojni poznati kojima u životu kao da sve klizi. Da, težak je život superzvijezda, ali nama - običnim smrtnicima još je i teže! Jer kao da nije dovoljno što čitamo o raskošnom životu poznatih osoba, sada to još moramo prolaziti i s njihovom djecom. Da se ne lažemo, potajno smo ljubomorni, a kako i ne bi bili kad je prilično zabrinjavajuće da je tamo neka petogodišnja djevojčica bogatija nego što ćemo ikada biti? Istina, ne valja biti zavidan – ali isto ćemo vrlo rado zaviriti u njihove živote i bankovne račune pa makar da se dok ovo čitamo osjećamo kao slavni Richie Rich. Kao klinci, svi smo razmišljali da imamo sve novce ovog svijeta koje bi potrošili na brojne igračke i putovanja u zabavne parkove poput Disneylanda. Doručak u vili, bazen pun novčanica od 100 dolara i sve igračke svijeta? Nekome to nije san, već stvarnost. Od holivudskih princeza poput Suri Cruise do kraljevske obitelji na čelu s princom Georgeom – upoznajte najpoznatije celebrity klince radi čijeg ćete bogatsva zaplakati nad vlastitim stanjem računa.

SURI CRUISE (14)

Kad ti je tata Tom Cruise, a mama Katie Holmes – finacijske brige doslovno postaju nepoznanica u tvom životu do te mjere kad vjerojatno čuješ kupovina na rate – pomisliš da je netko rekao kupovina vrata. Iako Suri nema neki odnos s ocem, pretpostavlja se da svakako ima udio u njegovom bogatstvu vrijednom 570 milijuna dolara koji u duetu s maminim vrijednim 25 milijuna dolara definitvno znači da Suri neće moliti za fakultetsku stipendiju. Pogotovo zato što je već sada njezino osobno bogatstvo procijenjeno na 500 tisuća dolara. Kad joj je bilo svega pet godina, američki mediji su pisali da ima kolekciju cipela vrijednu nevjerojatnih 150 tisuća dolara. Definitivno modni ukus koji nije lako financirati, i to od malih nogu. Već tada je bilo jasno da najčešće bira potpis Marca Jacobsa, a navodno su Tom i Katie vrlo rado ispunjavali prohtjeve svoje mezimice pa je unatoč ekskluzivnom ormaru – Suri ipak najradije hodala bosa, zbog čega su njezini roditelji također često bili na tapeti brojnih kritičara. No, kada se prezivate krstarenje, plovite životom, zar ne? Zamislite, a tek joj je 14 godina.

NORTH WEST (6)

Mala sa sjeverozapada ima tek šest godina, ali itekako je svejsna svog života na visokoj nozi. Najstarija dijete Kim Kardashian i Kanye Westa od rođenja zna što želi od života i to će vrlo vjerojatno i dobiti. Upravo u ovoj godini bogatsvo njezina oca procijenjeno je na 3.2. milijarde dolara zahvaljujući glazbenim i modnim pothvatima jer s političkim se logično nije proslavio. Dok se bogatsvo njezine majke Kim procijenjuje na „sitnih“ 350 milijuna dolara s najavom rasta jer najpoznatija članica obitelji Kardashian izgradila je pravo lifestyle carstvo. Od vlastite mobilne aplikacije, preko parfema s potpisom do odjeće i šminke. Iako North nije njihovo jedino dijete, kao najstarija definitivno pretendira na najveći dio kolača. A to pokazuje i njezina garderoba. Nedavno se pojavila u javnosti s torbom vrijednom 90 tisuća kuna. Možda ima skupu torbu, ali nešto ipak nema. Naime, tata Kanye zabranio je korištenje šminke za svoju mezimicu kao i televizor u sobi. Kad je u pitanju mala North, očito vrijedi ona stara: Negdje ti da, a negdje ti uzme.

MAXIMILIAN i EMME MARIBEL MUNIZ (12)

Zamislite samo da vam je mama Jennifer Lopez? Zvuči nevjerojatno? E pa za blizance Emme i Maximiliana to je čista realnost jer njihova mama koja je glumica, pjevačica, plesačica, modna dizajnerica, producentica, poduzetnica i prava žena zmaj može se pohvaliti bogatstvom vrijednim 400 milijuna dolara. U paru s 80 milijuna dolara koliko je zaradio njezin bivši suprug March Anthony s kojim je dobila spomenute blizance, za Emme i Maxa nema straha jer već sada svaki od njih bilježi netto vrijednost od pola milijarde dolara. Emme je čak otišla korak dalje pa osim što je već nastupila na najglednaijem televizijskom spektaklu Superbowlu, ova 12-godišnjakinja je napisala i izdala knjigu naziva „Lord help me“ na engleskom i španjolskom jeziku. Radi se o zbirci dnevnih molitvi za djecu od tri do sedam godina. Emme pokazuje i zavidan pjevački talent pa mama i tata koji se čitav život bave tim poslom - itekako mogu biti ponosni. Jabuka doista ne pada dalje od stabla u ovoj obitelji, a poduzetnički duh je očito nešto s čime se ova djeca doslovno rađaju.

BLUE IVY CARTER (8)

Djevojčica koja je dobila ime po plavom bršljanu s otoka Hvara prava je šefica! Ima vlastito osoblje, vlastitog stilista, kuhara, učitelka svahilija, četiri dadilje koje moraju znati francuski i tjelohranitelje. I time nimalo ne opterećuje budžet svojih roditelja jer oni su Beyonce i Jay - Z čije je bogatstvo u posljednje vrijeme teško i procijeniti s obzirom na to koliki rast bilježe. Da Blue Ivy živi život i snova, dokazuje i to da čak i odrasle žene zavide ovoj djevojčici na garderobi koju nosi. Zahvaljujući slavnoj mami, pjevačici Beyoncé, Blue Ivy postala je prava zvijezda Instagrama. Iako se o njoj zapravo vrlo malo zna, nedavno je Naomi Camnpbell izjavila da je Blue vrlo draga i zrelaa djevojčica. Da, rijetko se pojavljuje, ali kada se pojavi sve zasjeni svojim modnim odabirom pa je samo s osam godina već dobila titulu modne ikone. Čak je i njezina baka, 65-godišnja Tina Knowles svojedobno potvrdila kako je njezina unuka velika trendseterica koja pozorno prati sve trendove. Osim Blue, Beyonce i Jay Z imaju i dvogodišnje blizance, Rumi i Sir Cartera koje još uvijek drže daleko od očiju javnosti.

SHILOH (14), VIVIENNE (12), KNOX (12), PAX (17), MADDOX (19), ZAHARA JOLIE-PITT (15)

U kući obitelji Jolie-Pitt sve se dijeli na šest dijelova. I dok je bogatstvo Angeline Jolie procijenjeno na 100 milijuna, vrijednost glumčeva bogatsva je čak 300 milijuna pa ne čudi da je proslava Zaharina rođendana koštala sitnih 20 tisuća dolara.

BROOKLYN (21), ROMEO (18), CRUZ (15) I HARPER BECKHAM (9)

Omiljeni britanski par Victoria i David Beckham ne kriju koliko obožavaju svoju djecu. Vode ih na luksuzna putovanja, obasipaju skupim poklonima kao npr. Harry Potter Lego kocke koje je David gradio skupa s njima, ali i rođendanskim proslavama vrijednim 200 tisuća dolara. Uostalom, ako ih žele razmaziti – tko smo mi da im sudimo? S obzirom na to da im se bogatstvo procjenjuje na preko 450 milijuna dolara – kako i ne bi?

VALENTINA PINAULT (13)

Jedno je imati bogatu mamu s bankovnim računom od 115 milijuna dolara i pritom uspješnu glumicu koja se odaziva na ime Salma Hayek, no Valentina Pinault ima i više od navedenog! Njezin otac, francuski biznismen Francois Henri Pinault težak je sedam milijardi dolara! Uzevši u obzir da mala Valentina neodoljivo podsjeća na mamu Salmu koja ju je rodila u 41. godini , možda joj se smiješi i glumačka karijera. Iako se rijetko pojavljuje, kada to učini svojim modnim stilom sve zasjeni pa je tako to učinila i na Gucci reviji u društvu majke i oca kada se pojavila u predimenzioniranom Gucci puloveru i tenisicama vrijednim preko 10 tisuća kuna. A kako i ne bi kada joj je tata vlasnik modnog carstva koje u svom vlasništvu ima LV, YSL, Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci i mnoge druge brendove. Kako i priliči jednom milijarderu, Valentina ima polubrata Augustina kojeg je njezin otac dobio iz kratkotrajne veze s Lindom Evangelistom. Pinault ispočetka nije htio priznati sina i čak kada je Salma saznala za njega, došlo je do prekida njihove ljubavi no zbog svoje mezimice odlučili su ljubavi dati drugu šansu.

LOURDES LEON (24)

Da budemo posve iskreni, prilično je nevjerojatno da je Madonnina najstarija kći Lourdes već odrasla djevojka i još k tomu uspješna studentica koledža u Michiganu. Ono što ju svakako čini još više cool je činjenica da Lourdes koja je doslovno odrasla pred čitavim svijetom ne koristi mamino bogatstvo vrijedno 850 milijuna dolara kako bi glumila frajericu na kampusu već poput ostalih kolega živi u prostorijama fakulteta s cimericom. Baš kao i svi ostali studenti svijeta. No, jednu privilegiju ostali studenti ipka nemaju a to je sjediti u prvom redu britanskog tjedna mode kao i nositi reviju na njujorškom. Prije malo manje od dvije godine Lourdes je prošetala pistom za rodno neutralan sportski brend Gypsy sport čime je još jednom potvrdila da sve više nalikuje poznatoj majci.

STORMI JENNER (2)

Kylie Jenner ne libi se pokazati svaki dan putem društvenih mreža koliko obožava svoju kćer Stormi koju je dobila u vezi s reperom Travisom Scottom. To se najbolje vidjelo za njezin prvi rođendan kada joj je priredila Stormi World. Gosti su ulazili kroz „Stormina“ ustaodnosno ogromnu glavu napravljenu po uzoru na lice malene Stormi. Temtaski rođendanski karnerval uključivao je tobogane, ljuljačke i tematske igre, a u jednom trenutku su se pojavile i zebre i žirafe. Tek su joj dvije, a već živi luksuzno kao ostatak Jenner – Kardashian klana što podrazumijeva i vlastitu sobu na tatinoj turneji, ali i vlastitu liniju make upa Stormi by Kylie Cosmetics.

PARIS JACKSON (22)

Kao kćerka nesretno preminulog kralja popa Michaela Jacksona – život Paris Jackson nikada nije bio običan. A svakako je postao više kaotičan otkako je Michael umro. Iako ju Michael nije često pokazivao, od njegove smrti Paris se počela baviti modelingom, glumom a često istupa i progovara o važnosti mentalnog zdravlja. Uz to, izrasla je u pravu ljepoticu čije se nasljedstvo procjenjuje na 100 milijuna dolara.

PRINC GEORGE (7), PRINCEZA CHARLOTTE (5), PRINC LOUIS (2)

Rođen 22. srpnja, princ George najbogatiji je klinac na svijetu. Njegovo je bogatsvo preodređeno time što se rodio u kraljevskoj obitelji kao sin prvorođenac princa Williama i Princeze Kate, a iznosi oko tri milijarde dolara. Zbog toga treći je u nizu za preuzimanje krune, a njegova mlađa sestra Charlotte također je među najbogatijim klincima i klincezama. Štoviše, njezin se imetak procjenjuje još većim, samo zbog učinka na britansku ekonomiju tj. činjenice da ju neki već karakteriziraju kao „influncera“ s obzirom na to da se svaki njezin modni odabir rasproda u sekundi. Ta pojava je dobila i ime a zove se Charlotte efekt. I dok holivudski klinci spavaju mirnim snom s obzirom na to koliko su bogati – i dalje sve što mogu učiniti kada se spomene britanska kraljevska obitelj je pričuvati im svijeću. Njihovo bogatstvo je kao santa leda – ono što vidimo na vrhu zapravo ne otkriva što se događa pri dnu.

Mateja Sučević je novo lice s naslovnice Diva magazina, koji izlazi ekskluzivno uz Večernji list, u subotu 9. siječnja.

Kreativka koja radi u kartičarskoj kući: 'Ženama je teže, zato sam sretna što sam okružena sjajnim prijateljicama'
Najudobniji korak na svijetu: Najljepše high street i dizajnerske tenisice u kojima se može biti po cijele dane
Omiljena slastičarka kaže: 'Volim sve što je sjajno i ima zvjezdice, a moj moto je da mi je najdraža boja šarena'
Jedna u tenisicama, druga u omraženim čizmama koje su opet hit: Zgodne Splićanke kažu da su svaki dan sređene!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".