Domaći brend u ponudu dodao luksuzne kutije za mladenke i kume sa svim potrebnim za savršen početak planiranja vjenčanja

Osluškujući želje budućih mladenki, Meggie Štenta koja stoji iza brenda I said yes, kreirala je luksuzne kutije pune proizvoda za mladenku i kumu.
Vidi originalni članak

Riječ je u YES! Boxu u kojem buduće mladenke mogu pronaći vodič za organizaciju vjenčanja "I said yes!", zatim pjenušac, mirisnu svijeću s natpisom "Smells like I'm getting married!", džepno ogledalce personalizirano naljepnicom s inicijalom mladenke i zlatnu kemijsku olovku. Dakle, u jednoj kutiji mladenka će pronaći sve potrebno za savršen početak planiranja vjenčanja.

Meggie napominje da su kutije dio limited edition kolekcije koja je dostupna do isteka zaliha. Inače, vodič za vjenčanje Meggie je predstavila još ranije, a nastao je na temelju istraživanja o svemu što se mladenke susreću, kao i diplomskog rada jedne buduće mladenke. Krasi ga minimalistički dizajn, bogati sadržaj, a donosi brojne savjete za mladenku. Tvrdo je uvezen zahvaljujući čemu ga mladenka može nositi u torbici bez brige da će se uništiti. 

Mirisna svijeća nastala je u suradnji s hrvatskim brendom koji ih ručno izrađuje, a miris božura podsjećat će mladenku na dan vjenčanja. U izradi su korišteni materijali koji gorenjem ne štete pa su tako zaradili i certifikat o neštetnosti za zdravlje i okoliš. 

Osim za mladenke, brend I said yes! u ponudi ima i luksuzne kutije za kume. Kutija nosi ime Go Girl! i donosi vodič za kumu "I said go girl", pjenušac, mirisnu svijeću "Smells like my best friend is getting married", personalizirano džepno ogledalce i ružičastu kemijsku olovku. I ove su kutije, kao i one za mladenku, dio ograničene kolekcije koja je dostupna samo do isteka zaliha.

Kuma u vodiču može pronaći sve potrebno za najbolje kumstvo. Dolazi na čak 144 stranice koje vode kumu kroz sva bitna pitanja. Od djevojačke koja se smjestila na čak 34 stranica do kumina govora, u ovom će vodiču kuma pronaći sve što joj je potrebna kako bi bila najbolja kuma na svijetu. 

 

Istaknuo se modnim izborom: Poslovno je u Hrvatskoj, ne voli kričave boje, a ne skriva ljubav prema logomaniji

Još jedno besprijekorno izdanje Mirjane Rakić: Klasiku je zaokružila efektnim kaputom u žarkoj boji

Torba kakvu nosi modno osviještena studentica mnogi imaju na listi želja: 'Pratim trendove i ne bih nosila glomazne tenisice'

Špicom je prošetala u "pidžami" i zaslužila čistu modnu peticu: 'Pratim trendove i hrabra sam ih sve isprobati'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".