Domaća lifestyle blogerica otkrila kako od starih božićnih ukrasa napraviti nove koji će savršeno ukrasiti vaš dom

Iva Šutić na Instagramu je podijelila video u kojem je pokazala kako napraviti preslatke kuglice za bor u samo par koraka
Vidi originalni članak

Božićni ukrasi često nose sentimentalnu vrijednost, ali što raditi kada počnu pokazivati znakove starenja? Domaća lifestyle blogerica Iva Šutić, poznata po svojoj kreativnosti, i savjetima za uređenje i čišćenje doma, otkrila je kako pretvoriti stare božićne ukrase u osvježavajuće nove komade koji će podići božićnu atmosferu vašeg doma tijekom blagdana.

– Ove godine, za blagdane odlučite poklanjati iskustvo ili neku unikatnu, osobnu sitnicu. U vremenu u kojem svi imaju sve, ovo mi ima puno više smisla. A evo što će biti moja ideja. Starim kuglicama odlučila sam dati novi izgled! – napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Šutić (@iwaiva)

– Za dobri stari decoupage, potrebne su vam salvete koje možete lijepiti bjelanjkom uz pomoć mekanog kista i uz malo truda i minimalno troška, ispadne savršen i unikatan poklon za dragu osobu. Nešto staro postalo je nešto novo, a naši blagdani u duhu održivosti. Mašna za kraj i ljepše su od bilo kojih kupovnih. – 

U videu je pokazala kako od običnih bijelih kuglica stvara preslatke nove uz pomoć papirnatih ubrusa koje po sebi imaju crteže pingvina. Jednostavno otrgne lik pingvina sa salvete i zalijepi ih na kuglicu uz pomoći kista i malo bjelanjaka.

Za kraj, dodala je crveno-bijelu špagicu koja će služiti za vješanje kuglica te ih sve pospremi u kutiju kao poklon koji može dati svojim dragim osobama.

Klasika s pomakom: Zgodna studentica savršeno nosi kožni sako uz svevremenske komade
Stilistica Ivana Karapanđa: Najsretnija sam kada mi klijentice kažu da manje kupuju, a imaju više kombinacija
Problem koji je česta pojava tijekom zimskih mjeseci: Evo kako se riješiti peruta na najlakše načine

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".