Dobitnici Oscara 2016.

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Dodijeljena je najprestižnija filmska nagrada Oscar, saznajte tko je sve kući ponio zlatni kipić...
Vidi originalni članak

Najglamuroznija večer u godini ni ovoga nas puta nije razočarala. Sjajan domaćin Chris Rock oduševio je oštroumnim, pronicljivim i provokativnim humorom te je uspio zabaviti, nasmijati a i dirnuti publiku na 88. dodjeli zlatnih kipića u Hollywoodu. Očekivano, šala na račun "bijelih"  Oscara nije nedostajalo. Neki od najuzbudljivijih trenutaka večeri zasigurno su bili nastupi Sam Smitha, Lady Gage, popularne grupe The Weeknd kao i pojavljivanje junaka filma Ratova zvijezda na pozornici. Još jedan trenutak koji će se pamtiti i o kojem će se pričati bez imalo sumnje je trenutak u kojem je Leonardo DiCaprio napokon osvojio toliko zasluženog Oscara!

 Gost iznenađenja o kojem se naveliko pričalo bio je američki potpredsjednik Joe Biden koji je najavio pjesmu "Till It Happens To You" iz dokumentarca The Hunting ground koji progovara o nevjerojatnom problemu čestog seksualnog zlostavljanja na američkim sveučilištima. Saznajte tko je kući ponio ovaj prestižni kipić i tako se upisao se na listu dobitnika Oscara, a neke od najpamtljivijih trenutaka ovogodišnje dodjele pogledajte u našoj galeriji!

Najbolji film: Spotlight

Najbolja glumica: Brie Larson, Room

Najbolji glumac: Leonardo DiCaprio, The Revenant

Najbolja sporedna glumica: Alicia Vikander, The Danish girl

Najbolji sporedni glumac: Mark Rylance, Bridge of Spies

Najbolji režiser: Alejandro González Iñárritu, The Revenant

Najbolji animirani film: Inside out

Najbolji vizualni efekti: Ex Machina

Najbolja pjesma: Writing's on the wall, Spectre

Najbolja kostimografija: Mad Max: Fury Road

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".