Dječak iz doma za nezbrinutu djecu ganuo porukom: 'Zar nije dobra ideja da slatkiše i ostale stvari poklonimo Petrinji?'

Dječji dom Maestral na društvenim je mrežama objavio poruku koju je jedan od štićenika poslao sa željom da pomogne najmlađima u Petrinji
Vidi originalni članak

Ovih dana pomoć za Petrinju, Sisak i okolna mjesta stradala u potresu pristižu sa svih strana, a da solidarnost ne poznaje godine, pokazao je jedan štićenik splitskog Dječjeg doma Maestral koji je sve ganuo svojom porukom. Dječak ima samo jednu želju - pomoći djeci Petrinje i mjesta stradalih u potresu. 

- Ravnateljice i teta Ivana, mislim se i gledam kako nam je darovana tona stvari. Priznajmo si, puno više nego što nam treba i zar ne bi bila dobra ideja da jednu od onih pustih prostorija punih slatkiša i ostalih stvari poklonimo Petrinji. Em je lipa gesta, em nama toliko toga ne treba i vjerojatno bi izazvalo veću lančanu reakciju što se tiče darivanja. Također smatram da bi bilo odlično ako su se djeca, tj. ona djeca koja su se voljna odreći svog džeparca za prvi mjesec ako žele, ja bih bio prvi među njima. Plus, stvarno racionalno gledamo, imamo više nego što nam je potrebno pa da se za promjenu ponašamo mi djeca odraslo, a ne kao da nam svemir duguje tko zna što, napisao je dječak u poruci uz ispriku što piše u kasni sat.

Podrška Petrinji stiže sa svih strana: U središtu Beograda na zidu osvanulo srce za stradali grad
Hrvatski chefovi kuhaju za Petrinju, treba im još kuhara, a i sami možete pomoći donacijama
Jedna od posljedica nakon potresa je i stanje hiper budnosti: Psihologinja objašnjava zašto do toga dolazi
Psihologinja nudi besplatnu psihološku podršku: 'Velika je potreba, a možda je lakše kad se zna tko je s druge strane'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".