Dizajnerske maske i privatni avioni: Kako se 'bogati klinci Instagrama' ponašaju za vrijeme pandemije koronavirusa?

Nije im problem za dizajnersku masku 'iskeširati' vrtoglavo visok iznos
Vidi originalni članak

Dok putnici diljem svijeta otkazuju i odgađaju svoja planirana putovanja zbog pandemije koronavirusa, čini se kako ona ne stvara probleme 'bogatim klincima Instagrama' koje gotovo 370 tisuća ljudi prati na profilu Rich Kids of Instagram. Kad smo pisali o dizajnerskim zaštitnim maskama s potpisom brenda Fendi, mnogi su se pitali tko bi 'iskeširao' taj iznos, no odgovor su upravo - bogati klinci s Instagrama. Na društvenim mrežama pokazuju kako "klasične" zaštitne maske ne dolaze u obzir, već samo one s potpisom luksuznih brendova kao što su Louis Vuitton i Fendi, piše Daily Mail.

Nadalje, ne moraju se brinuti da će ih netko zaraziti u javnom prijevozu ili u zrakoplovu jer su njihova prijevozna sredstva jahte, luksuzni automobili i privatni avioni. U galeriji pogledajte kako izgleda njihov svakodnevni život, bez obzira na brojna upozorenja stručnjaka koji pozivaju na oprez:

FOTO: Instagram @richkidszone FOTO: Instagram @mike10mt FOTO: Instagram @dradionova FOTO: Instagram @mark_berman FOTO: Instagram @tair_marassulov FOTO: Instagram @tair_marassulov

Inače, kako Večernji list prenosti NY Post, milenijalce za koronavirus jednostavno - nije briga. Kažu kako im nije bitno što će umrijeti od virusa, ako je to prilika da jeftino putuju, uz komentare poput:

- Zar stvarno mislite da će me koronavirus spriječiti da organiziram odmor i rezerviram let?

Više komentara možete pročitati ovdje.

Od subote potražite paket Dive, Večernjeg lista i Borboleta narukvice za 49,90 kn:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".