Dizajnerice, glumice, PR stručnjaci komentirali redizajn Dive: 'Vide se svježina i kreativnost, a sadržaj je i dalje na razini'

Tijekom cijelog dana pristizale su pozitivne reakcije na novo, interaktivnije i osvježeno izdanje Dive
Vidi originalni članak

Na Dan žena predstavili smo novo, osvježeno izdanje portala, a datum lansiranja nije bio slučajan, to je bio naš dar svim ženama upravo za 8. ožujka. 

- Nova Diva je još ljepša, zabavnija, intuitivnija za čitatelje, interaktivnija. Puno smo radili na tome i jako smo zadovoljni, no, naravno, najvažnije je što će reći naše drage čitateljice - rekla je urednica Dive Vesna Blašković, a reakcije pristižu sa svih strana.

- Izgleda moderno, suvremeno, stilski maštovito, kako prava Diva zaslužuje - rekla je Nevena Rendeli Vejzović, vlasnica PR agencije Prime Time.

I PR stručnjak iz agencije PRiredba, Mate Rončević, osvrnuo se na osvježeno izdanje rekavši:

- Lijep mi je novi dizajn. Jako je "čist" i pregledan.

Voditeljica i producentica Antonija Blaće prokomentirala je:

- Bravo Diva za novi izgled i dizajn! Obično surfam na mobitelu pa mi je važno da se sve dobro i pregledno vidi i u tom formaru. Svježe, mlado i pregledno - odlično! Posebno mi je slatka gesta da ste redizajn napravili na Dan žena.

- Čestitam na redizajnu portala! Nova, osvježena Diva je jako lijepa i pregledna - komentirala je voditeljica Barbara Kolar, dok je Lidija Lešić, pravnica i dizajnerica, rekla da kako je novi dizajn Dive pregledan i jednako zanimljiv ženama svih dobnih skupina:

- Nepresušan je izvor inspiracije, bilo da je riječ o pregledu svjetske modne scene, recenziji beauty noviteta ili upoznavanju novih brendova. 

Ines Preindl, PR stručnjakinja i vlasnica agencije PReindl Media, kaže:  

- Ovo je Diva u punom sjaju! Pregledna s pravim naglascima na aktualne sadržaje. Baš odiše ženstvenošću što volim! 

Dizajnerica Kristina Burja, koja stoji iza brenda Krie Design, čestitala je cijeloj redakciji Dive na odlično obavljenom poslu:

- Vidi se svježina i kreativnost, a sadržaj je i dalje na razini. "Lajkam" svaku promjenu koja čini radost mnogima. Sretno dalje i želim vam puno odličnih modnih tema. 

Čestitkama se pridružila i glumica Helena Minić Matanić koja je poručila da je oduševljena novim izgledom portala:

- Stari sjaj u novom ruhu. Inovativni, kreativni i uvijek u korak s vremenom. Moje čestitke - rekla je kazališna glumica.

Ivana Čuljak, pastry chefica i vlasnica slastičarnice "Neka jedu kolače", Divu je opisala kao portal koji naglašava ljepotu žene, ne samo vanjsku, već snagu i istinsku vrijednost žene, kao i to koliko one zapravo pokreću svijet:

- Zato volim Divu i sve Dive koje ona okuplja. Drago mi je da je novi web izašao baš na naš "službeni dan", iako je, ruku na srce, Dan žena svaki dan. 

Voditeljica Ana Radišić rekla je:

- Diva je zaista divna! Iznutra i izvana! Oduševljena sam pomacima koje radite, buđenju svijesti, ali i estetici koja prati sve to. Bravo cijelom timu!

Jadranka Sloković u još jednom izvrsnom izdanju: Sako poput njezinog savršen je odabir za proljeće pred nama
Prekrasna studentica i model u najpopularnijim trapericama koje ovog proljeća možete odabrati
Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Oduševile su nas kombinacije divnih frendica: 'Ponekad se dogovaramo što ćemo odjenuti, da druga ne bi odskakala'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".