Divna priča dobila nastavak: Ryan Giggs javio se malom Anti pa čestitao njemu i svima koji su sudjelovali

Giggs je pozdravio sve u Zagrebu i u Hrvatskoj, a poseban je pozdrav poslao malom prijatelju Anti.
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana nitko nije ostao na ravnodušan na gestu malog Ante Perkovića koje svoju loptu, s potpisom bivšeg nogometaša i trenera Ryana Giggsa, ponudio na dražbu u akciji "Vratimo Palčiće u Petrovu". Giggs mu je loptu potpisao i darovao prilikom posjete Udruzi djece s Downovim sidromom, a Ante ju je velikodušno stavio na dražbu kako bi se prikupili novci za Palčiće. Međutim, odgovor članova grupe bio je jednako velikodušan te ni on nikog nije ostavio ravnodušnim. Odlučeno je - novac će se uplaćivati za Palčiće, ali lopta ostaje Anti. Prikupljeno je više od 180 tisuća kuna, no tu nije kraj jer se Ryan Giggs, posredstvom navijača Dinama, javio video-porukom i čestitao Anti i ljudima velikog srca. 

Ante na aukciju dao loptu s potpisom Ryana Giggsa za pomoć Palčićima, no svi odlučili: "Uplaćujem novce, ali lopta ostaje Anti"

Video je objavljen na Facebook stranici "Dinamo - to smo mi" - Ante je pozdravio sve Palčiće, a Giggs je pozdravio sve u Zagrebu i u Hrvatskoj.

- Poseban pozdrav malom prijatelju Anti. Čestitam ti što si ponudio svoju loptu koju sam ti potpisao kad smo se upoznali u Zagrebu. Posebno se zahvaljujem svima koji su uplatili novce kako bi Ante zadržao loptu. Svi imate veliko srce. Poseban pozdrav i hvala svima. Čuvajte se, rekao je Giggs. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".