Dirljiva gesta tvrtke iz Sesveta: Najmlađi iz stradalih područja dobit će medalje za hrabrost

Inače, Mario Kovač s Tvornicom lutaka već danima veseli najmlađe na stradalim područjima pa tako od početka godine izvode predstave kako bi im barem malo razvedrili ove tmurne i teške dane.
Vidi originalni članak

Kazališni i filmski redatelj Mario Kovač na svojem je Twitter profilu otkrio kako će ovih dana, sa svojim kazalištarcima, razveseliti sve klince koje sretnu na potresom pogođenom području. Naime, kako je napisao u objavu, samozatajna mala tvrtka iz Sesveta pobrinula se da najmlađi budu nagrađeni za svoju hrabrost u potresu. 

Tvrtka iz Sesveta realizirala je svoju ideju, a Mario i kazalištarci medalje će podijeliti svim klicima koje sretnu. Na pozadini odličja nalazi ohrabrujući citat Winnieja Pooha.

- Obećaj da ćeš zauvijek zapamtiti: Hrabriji si nego što vjeruješ da jesi, jači si nego što izgledaš i pametniji nego što misliš - piše na odličju uz dodatak "neustrašivi mali junak". 

Inače, Kovač s Tvornicom lutaka već danima veseli najmlađe na stradalim područjima pa tako od početka godine izvode predstave kako bi im barem malo razvedrili ove tmurne i teške dane. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".