Dijeta koja je pomogla i Kate Middleton

Došlo je i vrijeme za dijetu...
Vidi originalni članak

Iako se cijele godine (više ili manje) trudimo živjeti zdravo, vrijeme nakon blagdana i na početku svake nove godine nekako često povezujemo s odlaskom u teretanu ili topljenje kilograma pomoću različitih dijeta. U moru raznih korisnih i manje korisnih savjeta, pronašli smo jednu koju je svojedobno, nakon rođenja malenog Georgea, isprobala i Kate Middletone. Gledajući njezinu savršenu figuru, rekli bismo da je za nju bila uspješna, zar ne?

Ipak, ne bismo je nazvali klasičnom dijetom već - anti-dijetom. Naime, riječ je o metodi Louise Parker, koju britanke zovu i fitness mađioničarkom, koja se ne bazira isključivo na zdravim namirnicama poput blitve i chia sjemenki, već su dopušteni "izleti" u junk food carstvo. Katkad su dozvoljeni hamburgeri, sendviči sa slaninom i sirom kao i, mnogima omiljena, čaša vina. Ipak, ono zbog čega ćete gubiti kilograme je intenzivan trening šest puta tjednu u trajanju od 90 minuta. 

Također, da bi metoda bila uspješna, potrebno je imati kvalitetan san i pozitivno razmišljanje, a zdrav se san postiže udaljavanjem mobitela i sličnih tehnoloških naprava iz spavaće sobe. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".