Daria je jedna od rijetkih žena brijača u Hrvatskoj i nova zvijezda Divine naslovnice; uz magazin vas čeka i dar

U subotu 10. travnja uz Divu i Večernji list pronađite popularne gumice scrunchies.
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu rezervirana je za magazin Diva, a 10. travnja možete ga pronaći uz Večernji list. U paketu pronađite i popularne gumice scrunchies, popularni modni dodatak koji se nakon dva desetljeća ponovno vratio u modu.

Zvijezda travanjskog broja Dive je mlada Splićanka Daria Matić, jedna od rijetkih barberica u Hrvatskoj s kojom smo porazgovarali o njezinom zanimljivom poslu za kojeg kaže da je u potpunosti ispunjava. 

- Možda je i stvar u izvrsnim klijentima koji godinama pohode naš salon. Ima tu svega, od prepričavanja dogodovština do raznih šala. Kako nam dolazi isključivo muška klijentela, moram priznati da su oni izrazito zahvalni klijenti. Ležerni, zabavni, nekad „otvore dušu“, da se i pokoji savjet ako pitaju... Uvijek vlada nekakav šušur, pozitivna atmosfera i nikada nije dosadno - ispričala je Daria za Divu, a osim o poslu, s njom smo porazgovarali i o iskustvu na izboru za Miss Universe, planovima, modi, stilu Zagrepčanki i Splićanki...

Uz Dariju Matić, dozu odličnog stila u novom broju donosi i Matea Miljan, nova zvijezda rubrike Insta Style, a na modnim smo se stranicama okrenuli proljeću. Porazgovarali smo s i Matejom Dujić i Neirom Sinanbašić, suradnicama i prijateljicama koje se nalaze iza brenda Mateyaneira. Nedavno su preselile u novi, prekrasan showroom, a klijentice planiraju obradovati novom, capsule-kolekcijom. 

Željka Franulović, kostimografkinja serije Dnevnik velikog Perice otkrila nam je kako je bilo raditi na novoj domaćoj seriji. Kostimografijom se bavi već 20 godina, a prisjetila se zanimljivih i smiješnih situacija sa snimanja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vratili smo se i u devedesete godine prošlog stoljeća. Djevojke s Beverly Hillsa’, ‘Seinfeld’, ‘Prijatelji’, ‘Pulp Fiction’, ‘Princ s Bel Aira’, ‘Beavis i Butthead’, Versace, 2pac, Backstreet boys, Spice Girls i Madonna! Osjećate nostalgiju? Kako i ne biste kada su devedesete bile odlične godine za pop-kulturu - izdvojili smo upečatljive trenutke koje su ih obilježili.

I beauty kutak u znaku je tople sezone - SPF je neizostavan tijekom cijele godine, no s prvim proljetnim zrakama sunca on dolazi u prvi plan pa otkrivamo sve što trebate znate o njegovom odabiru. Ruževa nikad dosta pa smo im posvetili cijelu temu; u našim ćete u favoritima sigurno pronaći savršen novitet za vlastitu kolekciju. 

U subotu, 10. travnja potražite novi broj u paketu Večernjeg lista i Dive. 

Hit za kosu s hrpom pozitivnih recenzija: 'Ovaj proizvod je čaroban, zbog njega kosa izgleda puno bolje'

Youtuber na šaljiv način pokazao razlike između Amerikanaca i Hrvata u kafiću: 'Tako se naručuje kava!'

Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

Zagrebački Seks i grad: Četiri divne prijateljice prošetale gradom u odličnim izdanjima

 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".