Cool pamučne maske za lice - dar uz novi Story

Maske za lice nalaze se na popisu esencijalnih stvari koje u doba pandemije moramo imati nadohvat ruke, jer noseći maske čuvamo sebe i druge.
Vidi originalni članak

U suradnji s domaćim modnim brendom TARA Fashion, Story vam ovaj tjedan daruje najpoželjniji modni dodatak - cool pamučne maske za lice originalnog dizajna.

Maske za lice nalaze se na popisu esencijalnih stvari koje u doba pandemije moramo imati nadohvat ruke, jer noseći maske čuvamo sebe i druge. Brojne domaće i svjetske zvijezde vješto kombiniraju maske za lice s outfitom zbog čega su one postale neizostavan modni detalj. Stoga vam Story u novom broju daruje pamučne maske za lice s cool natpisima i detaljima za Nju i Njega. Odaberite svog favorita između 6 različitih modela ovih višekratnih maski.

Ekskluzivno izdanje Story + maskice za lice na dar u prodaji je od 3. veljače 2021. u ograničenim količinama. Požurite po svoj primjerak i ostanite sigurni, zaštićeni i trendi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".