City Centar one - 10 years of fashion

Danas se u City Centeru one otvara izložba naziva City Center one - 10 years of fashion, fantastična izložba koju svaki obožavatelj mode zaista mora vidjeti...
Vidi originalni članak

Povodom 10. obljetnice City Centera one za posjetitelje je pripremljena ekskluzivna izložba domaće ilustratorice svjetskoga glasa Maye Beus. Ona je ilustrirala couture haljine najpoznatijih svjetskih dizajnera koje su obilježile proteklih 10 godina, a cijenjeni modni kritičar Nenad Korkut, napisao je osvrt o svakoj. Ovu izložbu, kojom City Center one počinje obilježavati 10 godina branda, možete pogledati od 10. do 20. ožujka u City Centeru one West te od 22. ožujka do 3. travnja u City Centeru one East.

Michelle Williams, Jennifer Lopez, Lupita Nyong'o i Amal Clooney samo su neke od poznatih celebrity dama koje su nosile kreacije s potpisom Vere Wang, Gucci, Prada, Maison Margiela, Dior Couture, Atelier Versace i drugih, a Maya ih je interpretirala dajući im svoju posebnu estetiku. Uz ove haljine, na izložbi možete pogledati i Mayine radove koji su izašli u najpoznatijim časopisima te njene radove za poznata fashion imena iz cijeloga svijeta. 

Ova posebna izložba ilustracija namijenjena je svim zaljubljenicima u modu, ali i svima onima koje zanima koje couture haljine, holivudske glumice i slavni dizajneri su obilježili razdoblje od 2006. do 2016. godine, od kada je City Center one otvorio svoja vrata pa sve do 10. godišnjice ovoga nagrađivanog branda. Uživajte u jedinstvenoj izložbi koja će vas inspirirati i uz koju ćete zakoračiti u fashion proljeće. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".