Cirkus-vjenčanje Tare i Elvisa: Svi su bili u bijelom, odijelo je došlo tri dana prije svadbe, a goste je oduševio ogroman dvorac

Na obiteljskoj vikendici organizirali su vjenčanje za 70-ak najbližih prijatelja i članova obitelji, a s prepričavanjem dojmova ne staju ni nekoliko dana nakon vjenčanja
Vidi originalni članak

PR specijalistica Tara Lukičić nedavno je s nama podijelila iskustvo organiziranja vjenčanja u doba korone. Tada je najavljivala cirkus-vjenčanje, a prema njezinim riječima, ona i zaručnik Elvis Kajtazović - cirkus su i dobili!

PR specijalistica o organizaciji vlastitog vjenčanja u koronakrizi: 'Nepotrebno je uzrujavati se, za sve postoji rješenje'

- Preneseno i doslovno. Još uvijek prepričavamo anegdote, smijemo se nekim fotografijama, s gostima komentiramo najljepše trenutke... Kažu da je sve što je slatko kratko traje, a nama je najslađa zabava u životu trajala više od 12 sati! Bilo je nezaboravno, kaže Tara i opisuje nam vjenčanje koje je po svemu bilo pomalo neobično.

Dress code je bio all white, što je nekim gostima zadalo malo muke u potrazi, ali na jako simpatičan način, no većina se baš veselila:

- Znali su nam reći 'Joooj, gdje ste to smislili, mrzim bijelo, ne stoji mi bijelo', a na kraju su zablistali na vjenčanju. Mislim da je zbog bijele boje cijela večer dobila posebnu čar. Svi su bili prekrasni, a kako smo na lokaciju stigli dok su se već svi okupili, prvi pogled na puno ljudi u bijelom bio je tako nekako emotivan. Vjerojatno i zato što smo znali koliko su se potrudili samo za nas. Super nam je bilo kad su svi zaključili kako je predivna kombinacija white dress codea i šarenog ambijenta. 

Obred je održan u prisustvu kumova u matičnom uredu, a dva tjedna prije vjenčanja, Matičnom uredu Duga Resa oluja je odnijela krov pa su se Tara i Elvis vjenčali u malom uredu među ormarima i registratorima.

- Nije bilo nimalo lijepo i romantično, ali imalo je neku svoju čar. Već se tu dogodilo nekoliko najdražih trenutaka i anegdota kojima se smijemo. Super mi je bilo što je s nama kod matičara i dva sata na samoj svadbi bio i sin Kan. Mislim da je to i gostima bilo najemotivnije. Plesati s njim, reći pred njim 'pristajem'... 

Tara kaže da su gosti najviše hvalili uređenje, lokaciju i neke cool sadrže poput chill zone ispred šarenih trakica, personaliziranih kokica i šećernih vuna, no vjeruje da su nastup saksofonista Jakše Jordesa i performans Vodoriga digli atmosferu na još višu razinu.

- Elvisu i meni najljepši je moment bio prvi ples jer su nam najbliži prijatelji napravili iznenađenje. Znajući da će nam pjesma za prvi ples biti "Utjeha" Ivane Kindl, kontaktirali su je i doveli na lokaciju. Dok smo se mi pripremali za ples, na stepenicama koje vode do plesnog podija stajala je baš ona i krenula pjevati nama najljepšu pjesmu. Kraj večeri začinila je moja mama koja je Elvisu darovala svog 33 godine starog "Fiću" s personaliziranim tablicama, priča Tara i kaže kako je Ivana Kindl bila iznenađenje koje ih je "izbilo iz cipela" jer su oni htjeli iznenaditi ekipu "prvim pjevanjem" s kumovima pjevajući stare hrvatske hitove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara (@taraalicious) on

Kad je riječ o organizaciji, Tara i Elvis preuzeli su sve na sebe, a uskočila je prijateljica koja uređenje ima u malom prstu.

- Organizaciju smo preuzeli isključivo Elvis i ja uz pomoć prijateljice koja uređenje ima u malom prstu. Ona je bila zadužena za cvijeće, postav stolova, zastavice, trakice, jastučiće te da svaka stvar bude na svojem mjestu, a mi smo dogovarali DJ-a, sve ostale izvođače, catering, barmene i druge bitne “klaunove” u ovom našem cirkusu. DJ Go Cut bio je zadužen za miksanje najboljih trash hrvatskih hitova i stranih r’n’b hitova 2000., Jakša Jordes za fenomenalne setove na saksofonu na koje nitko nije ostao ravnodušan. Catering nam je radio karlovački restoran Kalvarija, čiji su vlasnici naši obiteljski prijatelji, a oni su, osim odličnim izborom hrane, stavili “točku na i” grilling showom. Slastice smo prepustili Ani Benko, koja je nadmašila sva naša očekivanja, a da bi sve to ostalo u dugom sjećanju pobrinuo se naš prijatelj, fotograf Zvonimir Ferina.

Nitko nije ostao ravnodušan ni na ogroman dvorac na napuhavanje, a goste su oduševili personalizirani kokteli, kao i zona s cigarama, a par je posebno sretan jer im nitko od gostiju nije otkazao dolazak pa je vjenčanju prisustvovalo 66 najbližih prijatelja i najuža obitelj. 

- Elvis je nosio odijelo Boška Jakovljevića koje je stiglo u Zagreb tri dana prije vjenčanja! Ja sam odabrala vjenčanicu koju potpisuje Zoran Aragović, a kasnije sam se presvukla u Asos haljinicu. Šminkao me Marko Tolić, a za frizuru je zaslužan Blue Glamour salon u Karlovcu. Cipele mi je našla kuma dva tjedna prije svadbe u H&M-u u Rijeci, a za cvijeće je zaslužna Lilac Vines, ispričala je Tara. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".