Chic odjeća, dizajnerske cipele i povratak Aidana: Evo što možemo očekivati u drugoj sezoni serije I tek tako...

Kao i kod 1. sezone, glavne točke zapleta 2. sezone ostat će tajne do samog izlaska serije, ali to nije spriječilo obožavatelje da nagađaju o tome što bi se moglo dogoditi
Vidi originalni članak

Dugo iščekivana druga sezona "I tek tako…" je pred vratima, a obožavatelji kultne serije "Seks i grad" jedva čekaju što mogu očekivati ​​od nadolazećih epizoda. Ponovno oživljavanje omiljene serije vratilo je moderne likove i njihove intrigantne priče, pružajući pogled na njihove živote u novom poglavlju.

Dana 26. travnja, HBO Max je objavio prvi trailer, a prikazuje Charlotteinu kćer Lily koja izjavljuje da je spremna izgubiti nevinost; “popis MILF”; stvari se zahuktavaju između Mirande i Che; i Carrie koja se susreće sa svojim starim ljubavnikom Aidanom.

Potvrđeno je da se Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis vraćaju u drugu sezonu. Teaser objavljen na službenom Instagram računu koji potvrđuje vijest također prikazuje Nicole Ari Parker kao Lisu Todd Wexley, Saritu Choudhury kao Seemu Patel, Mario Cantone kao Anthony Marentino, Karen Pittman kao dr. Nya Wallace i Sara Ramirez kao Che Diaz, što znači da će i oni ponoviti svoje uloge. Također ćemo vidjeti više Mirandinih i Charlotteinih obitelji: Evan Handler kao Harry Goldenblatt, Cathy Ang kao Lily i Alexa Swinton kao Rock, kao i Stevea Bradyja kao Davida Eigenberga i Bradyja Hobbesa kao Nialla Cunninghama.

I 13. siječnja HBO je također potvrdio da će se Aidan Shaw vratiti za drugu sezonu. Na slici objavljenoj na Instagramu, on i Carrie se mogu vidjeti kako ruku pod ruku šetaju ulicama Manhattana. Još fotografija para, ovaj put u strastvenom zagrljaju, objavljeno je 10. veljače.

Candice Bergen će se u međuvremenu vratiti kao Carriena urednica Voguea, Enid Frick, dok će se i Sam Smith i Gloria Steinem pojavljivati ​​kao oni sami. Jedan lik koji se gotovo sigurno neće vratiti, barem fizički, je Samatha Jones, koju je utjelovila Kim Cattrall. Poznato je da je odbila sudjelovati u ponovnom pokretanju i čini se da se nije predomislila. Međutim, voditelj showa Michael Patrick King rekao je za Variety da će Samantha ostati Carrina "tekstualna prijateljica", kao što je bila u prvoj sezoni. Dodao je i da se gledatelji ne bi trebali previše nadati da će ponovno vidjeti par na ekranu, kako prenosi Vogue.

Kao i kod 1. sezone, glavne točke zapleta 2. sezone ostat će tajne do samog izlaska serije, ali to nije spriječilo obožavatelje da nagađaju o tome što bi se moglo dogoditi. U posljednjoj epizodi prvog dijela, vidimo kako Carrie sama vodi ‘Seks i grad’, svoj novi podcast sa savjetima, nakon završetka serije ‘X, Y i ja’ koju vodi Che Diaz. Hoće li Carrie nastaviti prenositi svoju mudrost, hoće li Franklyn nastaviti producirati seriju i hoće li se njih dvoje doista spojiti? Ili će se opet namjeriti na emocionalno razarajućeg Aidana? A što je s Cheom i Mirandom, nakon što je Miranda odlučila odustati od vrlo konkurentnog ljetnog stažiranja kako bi otišla u LA sa Che?

HBO Max objavio je da će se druga sezona 'I tek tako...' početi prikazivati 22. lipnja 2023.

U tijeku je 76. Cannes FIlm Festival, a u galeriji pogledajte tko su najbolje odjevene zvijezde:

FOTO: Abaca/Pixsell Winnie Harlow u vintage Jean Paul Gaultieru FOTO: Best Image/Pixsell Petra Nemcova u Benchellalu FOTO: IPA/PIXSELL Jourdan Dunn u Elie Saabu i Boucheronu FOTO: Abaca/Pixsell Heidi Klum u haljini s potpisom Zuhaira Murada FOTO: Newscom/Pixsell Scarlett Johansson u Pradi FOTO: Best Image/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Coco Rocha u Dolce & Gabbana i Chaumet nakitu FOTO: Abaca/Pixsell Rosie Huntington-Whiteley u Valentino Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk FOTO: Reuters/Pixsell Maya Hawke u Schiaparelli FOTO: Abaca/Pixsell Jennifer Lawrence u Dior Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Sofia Carson u Elie Saab Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Naomi Campbell u Valentino Couture i Chopard FOTO: Press Association/PIXSELL Natalie Portman u Dioru FOTO: Abaca/Pixsell Irina Shayk FOTO: Abaca/Pixsell Salma Hayek u Alexander McQueen FOTO: Abaca/Pixsell Gigi Hadid u Zac Posenu FOTO: Newscom/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu FOTO: DPA/Pixsell Michelle Yeoh u Balenciagi i Boucheronu FOTO: Best Image/Pixsell Neelam Gill u Rami Al Ali Haute Couture FOTO: Abaca/Pixsell Alessandra Ambrosio u Ramzen Couture FOTO: Abaca/Pixsell Dua Lipa u Celineu FOTO: Abaca/Pixsell Carla Bruni u Valentinu FOTO: IPA/PIXSELL Gao Ye u George Chakra Haute Couture FOTO: Press Association/PIXSELL Phoebe Waller-Bridge u Schiaparelli Haute Couture FOTO: IPA/PIXSELL Naomi Ackie u Valentinu FOTO: Abaca/Pixsell Natalie Portman u Dioru FOTO: Abaca/Pixsell Cate Blanchett u Louis Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Kelly Rutherford FOTO: Abaca/Pixsell Yseult u Alexanderu McQueenu FOTO: Press Association/PIXSELL Phoebe Waller-Bridge u Schiaparelliju FOTO: Press Association/PIXSELL Gemma Chan u Louisu Vuittonu FOTO: IPA/PIXSELL Kat Graham FOTO: IPA/PIXSELL Aishwarya Rai FOTO: IPA/PIXSELL Karlie Kloss u Dioru FOTO: IPA/PIXSELL Rochelle Humes FOTO: Newscom/Pixsell Catherine Zeta Jones FOTO: Press Association/PIXSELL Brie Larson u Chanelu FOTO: IPA/PIXSELL Fan Bingbing u Christopheru Buu FOTO: Best Image/Pixsell Helen Mirren FOTO: IPA/PIXSELL Soo Joo Park FOTO: IPA/PIXSELL Iris Law FOTO: Press Association/PIXSELL Laura Harrier u Saint Laurentu FOTO: Abaca/Pixsell Viola Davis u Valentino haljini izrađenoj po mjeri FOTO: Best Image/Pixsell Gemma Chan u Louis Vuittonu FOTO: Abaca/Pixsell Sara Sampaio FOTO: Abaca/Pixsell Anja Rubik FOTO: Abaca/Pixsell Grace Elizabeth FOTO: Abaca/Pixsell Elle Fanning u Alexanderu McQueenu FOTO: Best Image/Pixsell Naomi Campbell u Celine Uma Thurman u Dioru i Chopardu FOTO: Abaca/Pixsell Alessandra Ambrosio FOTO: Best Image/Pixsell Agatha Maksimova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".