Chic detalji

Neobični detalji s potpisom koji će svakom prostoru dati moderni štih...
Vidi originalni članak

Ni dječje igračke nisu što su bile kad ih potpisuju dizajneri. Konjić za njihanje, dok smo mi bili mali, imao je četiri noge, čupavi rep i grivu, čak i sedlo sa zengama u koje ste mogli staviti noge. Ne i ovaj kojeg je reinterpretirao brazilski studio Zanini.

Zašto su Bloom lampe dizajnerice Petre Jelaske tako super? Zato što su nevjerojatno prilagodljive. Pomicanjem aluminijskih dijelova dobivamo rasvjetu kakva nam odgovara, od difuznog ambijentalnog svjetla do usmjerene rasvjete.

Na svemirsku gozbu poziva Diesel Living koji je s talijanskim brendom Seletti napravio soljenku i mlinčic za papar u obliku raketa, uz koje ide set porculanskih tanjura koji predstavljaju 9 planeta, Sunce i Mjesec. (www.seletti.it)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".