Četiri razloga za nezaboravno ljeto na Malti

Ako vam treba preporuka za predivno ljetovanje, čitajte dalje...
Vidi originalni članak

1. SVATKO ĆE PRONAĆI NEŠTO PO SVOME GUŠTU, PARTIJANERI POGOTOVO

Malta privlači i obitelji s djecom, kao i parove u potrazi za toplom i zanimljivom destinacijom, dok će ljubitelji noćnog života odličnu zabavu pronaći u poznatom kvartu Paceville gdje se nalaze klubovi za svačiji ukus, ali i budžet obzirom da su cijene pića znatno povoljnije nego kod nas. Skupite frendice, frendove i provedite ljeto za pamćenje, jer svi znaju da je najbolji party upravo na Malti.

2. VOLITE ŠPINAT – OVDjE ĆETE PROBATI NAJBOLJI I TO PREMA POPAJEVOJ RECEPTURI

Prije više od 30 godina na sjeverozapadu Malte snimljen je Popaj, a danas je nekadašnji filmski set pretvoren u turističku atrakciju i muzej na otvorenom. Priču o čuvenom mornaru i „izjelici špinata“ turisti obožavaju, kako oni najmlađi, tako i odrasli. Osim čarobnih bajkovitih kućica, u Popajevom selu pronaći ćete i kino, brojne muzeje, igraonice, idiličnu plažu, magična mini-krstarenja, te brojne druge sadržaje stvorene za zabavu, kao i restorane na čijem se jelovniku nalaze neizostavni specijaliteti sa špinatom. 

3. MEDITERANSKI HOLLYWOOD S #50NIJANSIPLAVE

Iako je Malta na veliku žalost ostala bez svoje najveće turističke atrakcije - „Azurnog prozora“, sestrinski otoci COMINO I GOZO oduševit će vas prirodnim ljepotama, tradicionalnom gostoljubivošću domaćina i predivnim tirkiznim plažama. Spomenuti otoci poznati su i kao kulise prilikom snimanja Gladijatora, Münchena i Grofa Monte Cristo.

4. ŠTO JE ODMOR BEZ DOBROG SMJEŠTAJA, PIZZE, SLATKAČA, ALI I SHOPPINGA

Atlasova preporuka je svakako Hotel Plaza Regency 3*, s obzirom na izvrsnu lokaciju - na glavnoj promenadi u Sliemi - idealnom mjestu za odmor, večernje izlaske, šetnje, rekreaciju i shopping. Jedna od najboljih pizzerija i slastičarnica nalazi se upravo u sklopu ovog hotela. Lijepo uređene, moderne i renovirane sobe zasigurno zaslužuju zvjezdicu više od one koju nose. Ispred hotela nalazi se autobusna stanica, a novi klimatizirani autobusi povezuju čitavi otok. Ukrcaj putnika na brod je u luci Sliema, a na istome mjestu može se obaviti i NAJBOLJI SHOPPING, jer su cijene u ljetnim mjesecima potpuno snižene, a poznate svjetske trgovine nalaze se u blizini luke.

Treba li vam zaista razlog više?

Ako da, svratite petkom u jednu od Atlasovih poslovnica, provucite svoju Mastercard ili Maestro karticu i ostvarite dodatnih 10% popusta na ljetovanje na Malti, izravnim letom iz Zagreba, s uključenim pristojbama. Više informacija potražite na atlas.hr –u ili pozivom na besplatan info. telefon 0800 87 70.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".