Bullet Journal - organizirajte se na elegantan i zabavan način!

U zadnje vrijeme, Instagram i Pintrest prepravile su fotografije zavidnih bullet journala koje možete i vi izraditi!
Vidi originalni članak

Radi se o bullet journalima, planerima koje krase boje, elegantni fontovi, fotografije, naljepnice i ono najvažnije – planovi u točkama kako bi na svakoj stranici vladala organiziranost i harmonija.  

Za stvaranje bullet journala potrebno je unaprijed isplanirati kako biste željeli da on izgleda, a to je najbolje krenuti isprobavanjem koji sistem vama najbolje odgvora. Taj sistem omogućuje da se na lak način prate sva događanja, uspjesi i želje, kao što možete i praviti liste i isplanirati glavne korake koji će vas dovesti do vašeg cilja i tako jasno pratiti napredak.  

Bullet journal može koristiti za praćenje najdraže serije, praćenje broja followera na Instagramu, pisanje ideja, pisanja želja za cijelu godinu, tjedan ili mjesec!

Inspiracija vas čeka na Instagramu, Pintrestu i drugim društvenim mrežama, a jedino što vam treba je bilježnica (s nešto debljim papirima), olovke, kemijske olovke u bojama, markeri, flomasteri... zapravo čar bullet journala je da možete koristiti ono što želite i napraviti bullet journal po svojoj želji, raditi okvire koji vam se sviđaju i koristiti vama najdraže boje.

 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".