Božićna bajka Anamarije Asanović stiže u Zagreb: Poznata domaća dizajnerica pripremila je adventske radionice za sve uzraste!

Radionice će se održavati u kreativnom i inspirativnom JS Atelieru kojeg već jako dobro poznaju svi ljubitelji sofisticiranog dekora. U njega se i Anamarija Asanović zaljubila na prvu!
Vidi originalni članak

Iako se još uvijek nisu stišali dojmovi sa zagrebačkog koncerta poznate hrvatske glazbene dive Doris Dragović za čije kreacije je već tradicionalno brinula Anamarija Asanović, mnogima omiljena dizajnerica iz grada pod Marjanom već se okrenula novim izazovima i projektima. No, neosporno je da između ove dvije Dalmatinke vlada neka posebna kreativna veza o kojoj i nekoliko dana nakon koncerta bruji čitava Hrvatska. 

„Na kreacijama za Doris sam radila preko dva mjeseca, od ideje do konzultacija, s obzirom na to da je svaki styling bio prilagođen i scenografiji. U svakoj kombinaciji od njih tri su bile prisutne šljokice kao detalj odnosno kako mi u Splitu kažemo luštrina. Hlače i frak su rađene od organdija dok je korzet ručno rađen. Kad je u pitanju ta kreacija, inspirirali smo se nastupima Tine Turner. Čipka je također ručno šivana. Možda niste znali, ali kroz sve stylinge je bila provučena tema iz filma „Mala Sirena“, uostalom i prva haljina je bila s ljuskicama aludirajući na ljusku ribe", otkriva poznata dizajnerica.

Nakon što je sa svojim radionicama za velike i male proputovala cijelu Hrvatsku, od krajnjeg juga pa sve do stalnog postava na šibenskom dječjem festivalu, poziv iz metropole za Anamariju je bio onaj koji se ne odbija! Kroz cijeli prosinac u samom centru Zagreba – Anamarija će održati niz adventskih radionica za velike i male. 

„Izrađivat ćemo ukrase za kuću i bor tehnikama vezenja i šivanja. Što se tiče dječjih radionica, one su naravno nešto jednostavnije od radionica za odrasle, ali vjerujem da dobre zabave svakako neće nedostajati. Zagreb u božićno vrijeme je uistinu čaroban, čak i moja kći Zorka jedva čeka praznike u metropoli, vjerojatno i zbog snijega iako ni to više nije tako neobično za nas Splićane", s osmijehom nadodaje Anamarija. 

Radionice će se održavati u kreativnom i inspirativnom JS Atelieru kojeg već jako dobro poznaju svi ljubitelji sofisticiranog dekora. U njega se i Anamarija Asanović zaljubila na prvu! Topao božićni ugođaj ove je godine JS Atelier dočarao jednostavnošću prirodnih materijala uz novu interpretaciju klasičnog blagdanskog dekora, a radionice s potpisom poznate domaće dizajnerice koja je zanat brusila u talijanskoj prijestolnici mode samo su točka na i bogate blagdanske ponude! Ovaj čarobni atelier se nalazi na adresi Masarykova 3/1 u samom centru metropole, a svojim ambijentom stvara, uvjereni smo - savršenu kulisu za stvaranje nezaboravnih blagdanskih uspomena. 

Nakon stjecanja diplome na studiju modnog dizajna u Milanu, kći nekadašnje nogometne zvijezde Aljoše Asanovića se vratila kući, a onda je malo-pomalo gradila svoju modnu priču u rodnom Splitu. Njezin brend ‘A_A Anamarija Asanović’ posljednjih deset godina svojim kolekcijama osvaja modnu publiku, a povjerenje joj iskazuju i najveće hrvatske zvijezde. Nakon što su njezine splitske radionice svakoga tjedna bile doslovno rasprodane, simpatična dizajnerica spremna je i za zagrebačku publiku.

"Volim raditi s ljudima i da ih naučim raditi nešto s rukama. Smatram da je svaki bijeg od svakodnevice nešto što danas treba ponuditi ljudima i vjerujem kako će se brojni sugrađani pronaći u ovoj priči. Svima je, odraslima i onim malima, lijep osjećaj kada stvore nešto vlastitim rukama. Reakcije koje dobijem nakon sata su razlog zbog koje sam se i odlučila na ovaj potez", priznaje splitska dizajnerica koja smatra kako bi se u ovim božićnim radionicama mogli pronaći i brojni turisti kojih se ove zime u hrvatskoj metropoli očekuje rekordan broj. 

Prijave za radionice su u tijeku, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na mail adresu aa.radionice@gmail.com ili na društvene mreže @JSAteliera i @Anamarije. 

Prevladavala je crna boja i komadi spuštenih ramena: Još je naših zvijezda naslovnice zasjalo na Diva Winter partyju!
Kakav modni trio! Stajliš obitelj: 'Ove kombinacije smo odabrali jer već dugo nismo zajedno izašli'
Šljokice su must have svake party sezone, a nose se na sve - haljine, odijela, suknje...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".