Uskrs je pred vratima pa smo kod domaćih i stranih kreativki potražili najljepše ideje za ukrašavanje pisanica

Ako ove godine želite malo drugačije pisanice, izdvojili smo nekoliko ideja koje možete isprobati
Vidi originalni članak

Dio svake pripreme za Uskrs je i bojanje pisanica, a ako nemate inspiracije i želite napraviti mali odmak od klasičnog boja ili tradicionalnog ukrašavanja lukom ili vinom, pronašli smo odlične ideje na društvenim mrežama, gdje su influencerice proteklih nekoliko godina objavljvale divne ideje za najljepšu uskrsnu dekoraciju.

Instagram je savršena platfmora za inspiriranje, a svake godine netom prije Uskrsa, naše feedove preplave prekrasne fotografije savršeno ukrašenih pisanica, a sve što imamo reći je - wow!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ideje spretnih kreativki uvijek nas inspiriraju da i sami isprobamo nešto slično pa rado prepisujemo njihove dekorativne ideje.

Ideje koje smo pronašli možda na prvu izgledaju jako komplicirane, no sve što vam treba je malo više vremena, spretnosti i živaca. Ako i niste najprecizniji u ukrašavanju, nema brige, jer se upravo u tome krije čar ukrašavanja uskrsnih jaja, kao i u njihovoj jedinstvenosti. U inspiraciji će vam definitivno pomoći kreativne pisanice koje smo pronašli na domaćim, ali i nekoliko stranih Instagram-profila.

Prošle smo godine odličnu ideju pronašli kod influencerice Slađane Ostić koja se krije iza profila @slakipalaki. Ona je tada podijelila odličan video-tutorial u kojem je pokazala kako se jaja mogu obojati lakom za nokte, što je svakako malo drugačija i cool ideja, a super će izgledati i ovog Uskrsa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLAĐANA (@slakipalaki) on

Ove je godine, umjesto lakom za nokte, jaja ukrasila folijama za nokte, a pisanice u takvim zlatnim ukrasima izgledaju baš elegantno i bit će zvijezda svake uskrsne dekoracije i blagdanskog stola. 

U galeriji potražite super ideje koje smo pronašli na Instagramu, a mogu poslužiti kao odlične ideje:

FOTO: Instagram @matea_halilovic FOTO: Instagram @matea_halilovic FOTO: Instagram @patriciabaradic FOTO: Instagram @hungry_anja FOTO: Instagram @mako.hr FOTO: Instagram @mako.hr FOTO: Instagram @mako.hr FOTO: Instagram @mkm.marina FOTO: Instagram @luluartflower FOTO: Instagram @heyloverla FOTO: Instagram @luluartflower FOTO: Instagram @mojenoteimojsvijet FOTO: Instagram @my_off_days FOTO: Instagram @my_off_days FOTO: Instagram @my_off_days FOTO: Instagram @mycroatianhome FOTO: Instagram @tara_voz FOTO: Instagram @matea_halilovic FOTO: Instagram @mkm.marina FOTO: Instagram @iwaiva FOTO: Instagram @iwaiva FOTO: Instagram @iwaiva FOTO: Instagram @iwaiva

Jeste li već isprobali Rajsku tortu, desert za koji kažu da je drugačiji i finiji od ostalih?
Volite Pavlovu tortu? Ako da, donosimo recept za roladu u kojoj ćete uživati!
Još jedno odlično izdanje Mirjane Rakić: 'Uvijek se sredim kad idem u grad i uvijek biram klasiku'
Frizeri savjetuju da se ovog proljeća okrenemo slojevitim frizurama koje pristaju svakom obliku lica

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".