Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Ove godine veliki povratak proživljavaju jednodijelni kupaći kostimi. I mi ih obožavamo jer su elegantni, odlično prikrivaju problematična područja, a uz to izgledaju i super stajliš. Nčini se da današnji modeli otkrivaju mnogo, mnogo više od originala.

Slatki šešir koje je popularna Audrey Hepburn isfurala 50-ih godina prošlog stoljeća bio je samo početak priče o šeširima koja je zaludjela mnoge fashionistice, uključujući i nas.

Rosie Huntington-Whiteley samo je jedna od onih koja nas je oduševila odabirom šešira. Ako još uvijek nemate svoj primjerak, brzo ga nabavite i uživajte u modnom ljetu!

Japanke s velikom platformom 1990-ih bile su možda i najpoželjnija ljetna obuća koju smo mogli zamisliti. Iako su danas izgubile svoje mjesto na modnim ljestvicama, lijepo je prisjetiti ih se (i nikada više ne ponoviti).

Ovog ljeta iznimno su popularne sportske ”natikače” s različitim uzorcima i natpisima te malo debljom platformom. Sestre Jenner i Gigi Hadid samo su jedne od mnogih koje su ih uvrstile na top listu obuće bez koje ovog ljeta ne mogu.

Ulja za sunčanja svoju popularnost doživjela su u Sjedinjenim Američkim Državama, a u Europi su se proslavila početkom 21. stoljeća. Jedan od prvih proizvođača bio je poznati Johnson’s. 

Paleta ulja za sunčanje svake sezone sve je veća. Birajući proizvode od onih jeftinijih pa do skupljih, s faktorom ili bez njega, odlučili smo se za fantastično ulje Bio Baze koje je svjetlo dana ugledalo prošle godine. I odmah osvojilo mnoge.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".