Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Moda 90-ih godina već dulje vrijeme proživljava potpuni comeback pa je bilo pitanje trenutka kada će se – i tada obožavane – choker- ogrlice vratiti, no rijetko im je tko mogao predvidjeti ovakav uspjeh.

Ovisno o materijalu, dizajnu i debljini, ona može izgledati jednako elegantno i cool te će osvježiti baš svaku modnu kombinaciju. Chokerće poglede privući na vrat koji je jedan od najseksi dijelova tijela.

Lakovi za nokte Essie nedavno su proslavili 35. obljetnicu postojanja, a od samih početaka na dobrom su glasu. Što zbog tisuću (doslovno) nijansi, što zbog sjajne formule.

Tisućita nijansa laka za nokte Essie “Aim to misbehave” slavljenička je žutozlatna nijansa, a metalik finiš dat će noktima wow izgled!

Izdanje je limitirano pa, ako vam je boja zapela za oko, bolje požurite!

Kako samo ime kaže, povijest ovih cipela popularno zvanih gladijatorice seže još u doba Rima, a s godinama su postajale sve zanimljivije , ugodnije i sve manje i manje neugledne.

Apsolutni su hit ovoga ljeta cipele slične gladijatoricama ukrašene veselim šarenim pomponima. Lako ih je kombinirati, a u njima sigurno nećete proći nezapaženo.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".