Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Kći pjevača Phila Collinsa, 27-godišnja Lily Collins pozornost privlači glumačkim talentom no i zapanjujućom sličnosti s legendarnom Audrey Hepburn. Unatoč Lillynu urbanom mladenačkom stilu, njezine velike tamne oči, obrve koje izazivaju zavist i urođena elegancija čine je dostojnom nasljednicom jedinstvene Audrey.

Touch éclat kultni je proizvod, a to potvrđuje podatak da se u svijetu svakih 10 sekundi proda barem jedan. Njegova je zadaća posvijetliti dijelove lica koje želite istaknuti, osobito područje oko očiju.

Najnovije izdanje YSL Touch éclata dolazi u tri nove nijanse. Fantastična formula ostala je ista, no ponuda je proširena, a žene su to, naravno, jedva dočekale!

Lorealov puder True Match Lumi odličan je omjer cijene i kvalitete. Ovaj puder već je godinama pri samom vrhu najprodavanijih proizvoda ovog brenda, a koži daje zdravi izgled, čemu svi težimo.

Korejski megatrend “cushion” šminke proširio se i na Zapad. L’Oreal je izbacio True Match izdanje u zanimljivom pakiranju.

Četkice za šminku jednako su važne kao i sam proizvod koji nanosimo na lice. One mogu utjecati na kvalitetu, dugotrajnost i izgled make-upa.

Nedavno su se na tržištu pojavile sasvim nove četkice zanimljivog dizajna. Njihova je kvaliteta neupitna, puder nanesen  njima djeluje prirodnije no ikad!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".