Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Saint Laurent najavio je savršeno kičast povratak 80-ih novom kolekcijom za jesen/zimu 2016. Izgleda da se njome oduševila i Lady Gaga koja je jednu haljinu iz kolekcije već sada odjenula! Kroj nas je podsjetio na haljine Joan Collins u ulozi legendarne Alexis iz Dinastije, a iskreno se nadamo da ćemo ovakvih haljina još viđati!

Glumicu Farrah Fawcett pamtimo po njezinoj upečatljivoj frizuri, ali i modnom izričaju. Uvijek je bila ispred svog vremena, što dokazuje i ova fotografija iz 1976. godine u outfitu kakvog obožavamo i danas...

Najpoznatija i najbogatija modna blogerica, Talijanka Chiara Ferragni jedna je od prvih najavila trend Nike Cortez tenisica.

Legendarni Rolexov model Submariner prvi put je izrađen 1959., kao jedan od prvih profesionalnih ronilačkih satova, a riječ je i o prvom satu koji je nosio najpoznatiji tajni agent 007 James Bond...

Uz minimalne promjene u dizajnu i mehanizmu, Rolexov Submariner i danas je jedan od najpopularnijih satova na svijetu. Izvorno zamišljen kao sportski sat, najčešći je izbor za svaki dan, ali pristaje i uz elegantna izdanja uz odijelo i leptir-mašnu.

Britanska princeza, grofica od Wessexa i vikontica Severn Sophie Rhys Jones već dugi niz godina ne odvaja se od torbice Louisa Vuittona, klasičnog dizajna nastalog prije više od pola stoljeća, a koja pristaje uza sve.

Znatno suvremeniji model, ukrašen bogatom kopčom, elegantnim lancima i detaljima od lakirane crvene kože, bira jedna od prvih dama ruske modne scene, Miroslava Duma koja stilski nikad ne griješi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".