Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Giorgio Armani “Si” parfem savršen je odabir za ljubitelje puderastih i slatkastih mirisa. Ovaj prepoznatljiv parfem dolazi u ženstvenom ružičastom pakiranju, a mi ga obožavamo!

Najnovija inačica “Si” parfema jest ona Intense koja dolazi u elegantnom crnom pakiranju, a kako i samo ime sugerira, ovaj je parfem idealan za one dane kada želite posebno naglasiti svoj seksepil.

Veljača je mjesec ljubavi. Donje rublje oduvijek nam je davalo ekstra dozu seksepila, a najpoželjnije boje bile su i ostale crna i crvena. Tijekom godina postajalo je sve oskudnije...

Danas je donje rublje  postalo minimalno, a crvena čipka na vrhu je naše seksi liste. Jednako ga obožavaju žene i muškarci....

Moschinova maskica za iPhone s likom medvjedića osvojila svijet, njihovi su modeli postajali sve kreativniji i luđi...

Najnovije izdanje ova je simpatična maskica u obliku sredstva za čišćenje koja je dio “Carwash” kolekcije. Njihove modele možete obožavati, ali i mrziti – no njihova je originalnost neupitna!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".