Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Audrey Hepburn oličenje je stila i sofisticiranosti. 

Čini se kako i današnje Hollywoodske zvijezde koriste istu formulu za pojavljivanja na crvenom tepihu. Glumica Rooney Mara odabrala je romantičnu baroknu košuljicu u kombinaciji s rozom haljinom i zablistala!

Kako je izgledala moda prije stotinjak godina? Ženstvene bogate krinoline, šeširi ukrašeni perjem bili su svakodnevica modernih žena tog vremena.

Ženska moda u usporedbi s onom prije 100 godina doživjela je mnogo preokreta. Haljine koje prate liniju tijela ukrašene su šljokicama, a duboki dekoltei više nisu bauk. Što nas samo čeka u idućih 100 godina... 

Iako su vrlo neudobne cipele crvenih potplata Christiana Louboutina nevjerojatno su seksipilne što ih već godinama drži u samom vrhu ženskih modnih želja.

Brend Christian Louboutin proširio je svoju ponudu i na luksuznu kozmetiku. Dizajnom i kvalitetom izdvajaju se iz mase, a za ruž iz ekskluzivne linije treba izdvojiti gotovo sto američkih dolara.

Sjećate li se kako su nekad izgledali mobiteli? A nismo ni izvukli one najstarije modele dok su imali antenu na izvlačenje i težili dobrih pola kilograma. Tehnologija juri!

iPhone je mračni predmet želja, a dostupan je i u metalik ružičastoj boji. Nema sumnje da će i boja privući nove kupce, a osim toga ima i sjajnu kameru za obožavatelje selfija.

Prvo izdanje časopisa Vogue, popularno zvanog "modna biblija", izašlo je 17. prosinca 1892.  i bilo je znatno drukčije od Voguea kakvog poznajemo danas.

Danas je Vogue najprestižniji modni časopis, a manekenke i zvijezde koje završe na njegovoj naslovnici sa sigurnošću mogu reći kako su ostavile svoj trag u modnoj industriji.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".