Bilo jednom i opet

Neke stvari nikada ne izlaze iz mode, samo se pojavljuju u suvremenijem izdanju...
Vidi originalni članak

Tiffany & CO. brend je osnovan još 1837. i jedan je od najprepoznatljivijih u svijetu. U moru luksuznog nakita mala plava kutijica nekako uvijek prva zapne za oko.

Dijamantni prsten brenda Tiffany&Co najpopularniji je odabir zaljubljenih parova. Uz lijepi dizajn i kvalitetu Tiffanyjev nakit danas ima i mnogo dublje značenje.

Kada su pametni telefoni i fotoaparati s memorijskim karticama prvi put predstavljeni svijetu, zavladalo je opće oduševljenje! 

No ubrzo je postalo očito kako velike količine slika pohranjenih na mobitelu nemaju isto sentimentalno značenje kao prava fotografija stavljena u okvir. Zato je mala polaroidna kamera sada hit.

Da se za ljepotu vrijedi potruditi, dokazuje i ova vintage maskara. Za dugačke trepavice nekada je trebalo mnogo više truda.

Danas na raspolaganju imamo na desetke različitih tipova maskara potpuno različitih brendova. Za volumen, za dužinu, s efektom umjetnih trepavica, u različitim bojama... i za svačiji džep! Biti lijep, čini se, nikada nije bilo lakše!

Filmska diva Brigitte Bardot uvijek je bila pojam seksepila i elegancije.

Danas jednako sofisticirano izgleda i modna ikona Olivia Palermo. A moda se mijenja pa vraća, stoga sličnost njihovih kombinacija ne čudi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".