Bijeli lotos vraća se na male ekrane: Stigle su novosti o trećoj sezoni megapopularne serije

Treća sezona obećava biti "velika" i "luđa" od prethodnih, a glumačka postava će biti jedan od najvećih ansambala u povijesti serije.
Vidi originalni članak

Bijeli lotos je postao jedna od najgledanijih i najkomentiranijih TV emisija posljednjih godina. Nakon završetka druge sezone krajem 2022., obožavatelji su nestrpljivo čekali najavu treće sezone. Srećom, čekanju je došao kraj, jer je HBO nedavno objavio prvi teaser za nadolazeću sezonu.

Iako je teaser kratak, pruža nam uvid u ono što možemo očekivati. Vidimo prekrasno ljetovalište, široke snimke tajlandske obale, te slogan "Što se dogodi u Tajlandu, ostaje u Tajlandu...", što sugerira uzbudljivu i intrigantnu novu sezonu. Mike White, kreator serije, službeno je potvrdio treću sezonu nekoliko dana nakon završetka druge sezone.

Prema uzbudljivom novom videu HBO-a, znamo da će sljedeće poglavlje White Lotusa izaći 2025. godine. Predsjednik i glavni izvršni direktor HBO-a, Casey Bloys potvrdio je u studenom 2023. da datum izlaska 3. sezone Bijelog lotosa neće biti najranije 2025. – što znači da moramo još neko vrijeme čekati. Naveo je prethodne štrajkove u Hollywoodu kao razlog za ovo odlaganje u rasporedu, budući da je prvotno trebao biti objavljen 2024. godine.

Treća sezona snimat će se u Tajlandu, točnije na lokacijama kao što su Koh Samui, Phuket i Bangkok. Ova odluka dolazi nakon što su prve dvije sezone snimane u luksuznim Four Seasons odmaralištima na Havajima i u Italiji. Mike White je izrazio uzbuđenje zbog snimanja u Aziji, ističući kako će nova sezona istražiti istočnjačku religiju i duhovnost.

White je naznačio da će treća sezona imati satiričan i smiješan pogled na smrt i istočnjačku duhovnost. Izvršni producent David Bernad potvrdio je da je istraživanje Tajlanda bilo slično procesu pronalaženja lokacija za prethodne sezone, naglašavajući specifičnost kulture i toplinu ljudi u Tajlandu.

Treća sezona obećava biti "velika" i "luđa" od prethodnih, a glumačka postava će biti jedan od najvećih ansambala u povijesti serije. Među novim članovima su Carrie Coon, Parker Posey, Aimee Lou Wood, Sarah Catherine Hook, Walton Goggins, Patrick Schwarzenegger, Sam Nivola, Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Tayme Thapthimthong, Miloš Biković, Christian Friedel, Morgana O’Reilly, Lek Patravadi i Shalini Peiris.

Posebno uzbuđenje izazvala je najava da će Lalisa 'Lisa' Manobal iz grupe Blackpink imati svoj glumački debi u ovoj sezoni. Također, Natasha Rothwell će se vratiti kao Belinda, upraviteljica toplica iz prve sezone.

Treća sezona Bijelog lotosa obećava donijeti novu dozu luksuza, drame i humora, s intrigantnom pričom smještenom u Tajland. S novim lokacijama, bogatom tematikom i impresivnom glumačkom postavom, treća sezona će zasigurno privući pažnju obožavatelja diljem svijeta. Spremite se za još jedan uzbudljiv odmor u Bijelom Lotosu!

Suknja s leopard printom vratila se u modu: Evo kako je jednostavno stilizirati
Blake Lively odvažno kombinira kožne komade uz cipele koje su apsolutni ljetni hit
Zanimljivim stajlingom istaknula se na špici: 'Ako nosim boje, pazim da je to ista boja od glave do pete'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".