Otkrivamo beauty rutinu predivne Blake Lively

S Blake Lively se može ići samo na dvije strane: ili joj želite biti prijateljica ili vam je girl crush! Rekli bismo da je nama oboje, pa njezine lookove rado pratimo – i krademo!
Vidi originalni članak

KOŽA

Blake duguje lijepu kožu genima, no u nju se trudi i ulagati. Ljeti nosi laganu kremu za lice u boji, zimi vrlo bogate hidratantne kreme, a tijekom cijele godine obavezno nosi zaštitni faktor.

KOSA

Kosu njeguje vrlo nonšalantno. Prije svakog šamponiranja na vrhove nanosi kokosovo ulje da zadrže vlagu, a masku nikada sasvim ne ispire iz kose. Kosu suši prirodno, samo je sveže u balerina-punđu.

MAKE-UP

Iako kaže da šminkom voli eksperimentirati, njezin look uvijek ima dobru prirodnu bazu i tek je djelomično nadograđen šljokicama i pokojom bojom. Najčešće bira debeli potez crnog tuša, tek djelomično napadan smokey eye ili naizgled čiste oči s jarkom bojom na usnama.

FITNESS

Uz zdravu prehranu (i pokoju pitu i kolač koje obožava peći) Blake se trudi vježbati više puta tjedno s privatnim trenerom. Najčešće radi kružni trening snage s utezima i vježbe istezanja.

MAKE UP BEZ KOJEG NE MOŽE 

PUDER U PRAHU - Ovo je jedan od obaveznih (Mineral Powder SPF 15, 47,50 eura, Laura Mercier (www. strawberrynet.com)

MASKARA -  Maskara je njezin must have komad (Grandiose Extreme Mascara, 271 kn, Lancome (Müller))

RUŽ - Blake već nekoliko sezona osmišljava i svoje ruževe za L’Oreal (Color Riche Collection Exclusive by Blake, 93,90 kn, L’Oreal (DM)

PARFEM - Ona je zaštitno lice upravo ovoga parfema (EDT Premiere, 30 ml, 519 kn, Gucci (Douglas)

PUDER -  I Blake voli ovaj klasik! (Ultra HD Liquid Foundation, 319 kn, Make Up For Ever (www.makeupforever.hr)

RUMENILO - Glumicu znamo i po njezinim nevinim ružičastim obrazima (Shimmer Blush “Washed Rose”, 249 kn, Bobbi Brown (Douglas)

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".