Baka Hilda proslavila 102. rođendan, a djelatnici maksimirskog Doma za starije priredili joj koncert

U mini-koncertu uživali su štićenici doma sa svojih prozora i pljeskali su u ritmu rođendanske pjesme za gospođu Hildu
Vidi originalni članak

Bez obzira na trenutačnu situaciju s pandemijom koronavirusa, gospođa Hilda iz Doma za starije osobe na Maksimiru dobila je prekrasno iznenađenje povodom svojeg 102. rođendana. Naime, djelatnici su štićenici, za koju kažu da je i zaštitni znak ovog doma, priredili mini-koncert u kojem su svi zajedno uživali.

Kako piše 24sata, djelatnica doma rekla je da je gospođa Hilda zaštitni znak doma te ih sve, svojom energijom, čak i u ovim trenucima razveseli, pruža nadu i stavlja osmijeh na lice. S ovom izjavom složili su se i ostali štićenici doma.

Glazbenik Mario Pavlić na gitari je odsvirao rođendansku pjesmu, a štićenici doma pljeskali su u ritmu i pjevali s prozora i balkona.

Na kraju mini koncerta, djelatnica doma zahvalila se svim štićenicima jer se pridržavaju mjera i pružila im poruke podrške u ovim teškim vremena, piše 24sata

U galeriji pogledajte kako je bilo na proslavi 102. rođendana gospođe Hilde:

FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".