AVON i Diva vas vode na koncert Enrique Iglesiasa

Svjetska zvijezda, Enrique Iglesias, u Hrvatsku dolazi za pet dana! Osvojite ulaznice!
Vidi originalni članak

Pjevač i humanitarac u Hrvatskoj uživa status prave zvijezde, pa ne čudi da je već prodano preko 13.000 ulaznica. Osim što nastupa na Majčin dan, 8. svibnja slavi i svoj 41. rođendan, pa će ovaj koncert ujedno biti i jedna velika rođendanska zabava za sve posjetitelje.

Enrique Iglesias dolazi u Zagreb  u sklopu svoje svjetske turneje “SEX and LOVE”. Ovaj latino lover, s prodanim preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko milijardu i  pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu 'Bailando'', u Zagrebu će prirediti pravi show.  Hrvatskoj će publici, 8. svibnja predstaviti svoje najveće hitove poput“Bailando”,“Noche Y De Dia”,“Turn the night up”, ”“Tonight”,“I like it”,“Do you know”,“Not in love”,“Bailamos”,“Ring my bells”,“Hero”, i mnogo drugih.

AVON i Diva vas vode na ovaj glazbeno scensi spektakl, a jedino što morate je odgovoriti na pitanje s kime biste voljeli otići na ovaj koncert i zašto? Natječaj traje do četvrtka, 5. svibnja do kraja dana, a svoje podatke i odgovor treba poslati na e-mail adresu marketing@vecernji.net. Osoba koja pošalje najkreativniji odgovor osvojit će čak dvije karte. Sretno!

Sretna dobitnica je Jelena Marinović. Čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".