Arctic Monkeys oduševili publiku spektakularnim nastupom u impresivnoj pulskoj Areni kao najljepšoj kulisi

Na koncert Arctic Monkeysa stigli su fanovi iz čak 54 zemlje svijeta, a ulaznice su rasprodane u svega nekoliko minuta
Vidi originalni članak

Koncert Arctic Monkeysa u pulskoj Areni vjerojatno je jedan od najiščekivanijih ove godine, što potvrđuje i potražnja za ulaznicama - rasprodane su rekordno, u svega dvije minute. Više od 7000 ljudi u utorak navečer uživalo je u 90 minuta svirke popularnog britanskog benda.

Arctic Monkeys vratili su se nastupima nakon trogodišnje stanke, a impresivna pulska Arena poslužila je kao najbolja kulisa pod vedrim nebom. Ovo im je bio treći nastup u Hrvatskoj, nakon Splita 2009. i festivalskog nastupa u Zagrebu 2013. I dok fanovi čekaju jesen i novi album, Monkeysi su ovog puta publiku oduševili omiljenim izvedbama sa svih šest prethodnih albuma, među kojima su prednjačili oni s "AM" iz 2013.

Uvod u glazbenu predstavu Monkeysa bio je Inhaler, mladi irski rock bend kojeg predvodio Elijah Hewson, sin Bona Voxa, dok je Alex Turner s bendom koncert otvorio pjesmom "The View From the Afternoon". Nastavili su s uspješnicama poput "Brianstorm", "Snap Out of It" i "Crying Lighting". Publika je odlično reagirala i na laganije "Cornerstone" i "No. 1 Party Anthem" koja je, uz ogromnu disko-kuglu na pozornici i svjetla mobitela u publici, kao dio bisa bila prilično emotivna. Izvrsne su reakcije dobili i veliki hitovi poput "Do I Wanna Know?", "Why'd You Only Call Me When You're High?" i "505" koje je publika pjevala u jedan glas te "I Bet You Look Good On The Dancefloor" i "R U Mine?" s kojima je bis otvoren, odnosno zatvoren. 

U koncertu Arctic Monkeysa uživale su sve generacije, a prednjačila je mlada publika. Brojna domaća poznata lica, među kojma su bili Ida Prester, Ivan Dečak, Maja Bajamić i Nina Mia Čikeš, na koncert su stigla u organizaciji Ožujskog piva.

Zabavu prije glazbene predstave, koja se mjesecima iščekivala, upotpunile su riječke Dijagnoze, inače bend Medicinskog fakulteta u Rijeci. Žujino je druženje bilo sjajna uvetira u večernji spektakl koji nikog nije ostavio ravnodušnim. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".