Ante na aukciju dao loptu s potpisom Ryana Giggsa za pomoć Palčićima, no svi odlučili: "Uplaćujem novce, ali lopta ostaje Anti"

Antin tata Martin u Facebook grupi napisao je da Ante na aukciju daje nogometnu loptu s potpisom legendardnog bivšeg nogometaša i trenera, a na tu gestu nitko nije ostao ravnodušan.
Vidi originalni članak

Nakon snažnog potresa koji je prije nešto više od mjesec dana pogodio Zagreb, svima su nam se urezale u sjećanje slike u kojima Bad Blue Boysi pomažu prenijeti Palčiće iz Petrove bolnice jer je najveće hrvatsko rodilište u potresu teško oštećeno. U Facebook grupi "Vratimo Palčiće u Petrovu" pokrenuta je akcija u organizaciji Kluba roditelja nedonoščadi Palčići i Udruge "Dinamo to smo mi" kojom se žele prikupiti sredstva za nabavu medicinske opreme za Zavod za neonatologiju. 

U Facebook grupi u tijeku je aukcija na kojoj se mogu pronaći dresovi, nogometne lopte i druga oprema brojnih sportaša, no jedna je objava izazvala posebnu pozornost. Martin Perković, jedan od članova grupe, objavio je fotografiju svojeg sina Ante koji je na dražbu stavio nogometnu loptu. Ipak, iza lopte posebna je priča jer ju je potpisao Ryan Giggs, nogometni trener i bivši nogometaš.

- Nogometna lopta sa potpisom Ryana Giggsa koju je darovao Anti dok je bio u posjeti Udruzi za Down sindrom Zagreb. Početna cijena 200,00kn, napisao je Martin Perković u Facebook grupi. 

Antina prekrasna, velikodušna gesta osvojila je sve, a ponude su brzo krenule, komentari su redom glasili ovako:

- Nudim 500 kn, ako bude najveća ponuda, ja uplaćujem, a vaš sin zadržava loptu.

- I od mene 200 kn, lopta ne ide nikud.

- Još 200 kn da lopta ostane Anti.

- Još 200 kn, lopta ostaje Anti. Ljudi rasplakali ste me. 

Izredalo se mnogo ovakvih komentara, a rezultat je taj da se u kratkom roku prikupilo više od sedam tisuća kuna, no ta brojka samo nastavlja rasti, s obzirom na to da aukcija traje do danas do 20 h. Mnogi su se složili kako je ovo jedna od najljepših objava na Facebooku, a mi kažemo - bravo za Antu ❤️️

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".