Animirani filmovi modne kuće Prada

Izašao je prvi od četiri animirana filma koja je modna kuća Prada snimila u sklopu nove kampanje, a za režiju je zaslužan James Lima, poznat po filmu Avatar.
Vidi originalni članak

Modna kuća Prada odlučila je novu reklamnu kampanju predstaviti putem društvenih mreža i to u obliku četiri kratka animirana filma. Prvi u nizu film je naziva “The Swimmer”  snimljen kako bi predstavio novi dizajn popularne torbe Inside Me, dok bi ostali filmovi trebali izaći u javnost tijekom narednih dana.

Za režiju je zaslužan James Lima koji je radio na filmskom hitu Avataru te je surađivao sa Steven Spielbergom i James Cameronom. Ovo nije prvi put da Prada angažira Limu za projekt koji je radio  i  na kratkom filmu za kolekciju proljeće/ljeto 2008. godine. To je bio prvi rad Lime za modnu industriju nakon čega je ostvario suradnju i s mnogim drugim imenima modnog svijeta.  Surealni i pomalo sanjivi kadrovi karakteristični su za rad Lime pa tako u sklopu Pradine kampanje možemo očekivati zanimljive animirane filmove. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".