Ana Radišić o podcastu koji je pokrenula: "Želim pokazati svoju drugu stranu i jedva čekam vidjeti gdje će me sve odvesti"

O podcastu je dugo razmišljala, no onda se dogodila karantena koja je samo ubrzala stvari pa danas možemo uživati u podcastima Ane Radišić iz njezinog dnevnog boravka
Vidi originalni članak

Ljubitelje podcasta zasigurno je razveselila vijest da je tim putem krenula i Ana Radišić. Voditeljica za sebe kaže da je veliki fan podcasta, obožava ih slušati i gledati, a najdraže joj je što su nenametljivi, a zarazni:

- Konzumiram ih, slušam i gledam kad god mogu, želim i odvojim vrijeme za njih. Jedan od najdražih mi je Agelast Galeba Nikačevića koji me oduševio ove zime kad smo u Beogradu pričali o njegovom pokretanju. On me zapravo potaknuo i motivirao da pokažem jednu drugu stranu svog televizijskog lica. Ana u svom dnevnom boravku, u formatu koji volim, kroz razgovor s ljudima uz koje mogu učiti i rasti.

U pokretanju podcasta, veliku je ulogu imala pandemija koronavirusa koja je ubrzala stvari. Ana kaže da je o podcastu razmišljala već neko vrijeme, a na njega su je neprestano poticali i njezini najbliži.

- Samo sam odlučila, idem u to punog srca! Podršku, ljubav i krila da se ohrabrim dobila sam od svojih najbližih uz rečenicu: "To si ti, hajde!". Divno su reagirali i moji na televiziji, takva podrška baš znači, kaže Ana i dodaje da u podcastu želi predstaviti one koji inspiriratju, pomiču granice, izlaze iz svojih zona komfora, koji su sretni, hrabri i uspješni, ali iz jednog drugog kuta, ljudskog, toplog i inspirirajućeg za svakog tko sluša. 

- Želim pokušati otkriti njihove "životne postavke", smjerokaz i put kroz njihove oči koje su zapravo bliske svakome od nas jer smo svi satkani od sličnih težnji, briga, želja i snova.Gosti su mi ljudi koji su prvenstveno – ljudi! Osobe različitih zanimanja, struka, glazbenici, sportaši, digitalni nomadi, aktivisti, dizajneri, liječnici, marketinški stručnjaci, novinari... svi koji me inspiriraju svojom strašću prema onom što rade, dišu i žive, priča nam Ana i dodaje u budućnosti možemo očekivati puno iskrenosti, topline, ljudskosti, prilike za rast i zanimljivih gostiju koji će ušetati na kavu u Anin dnevni boravak i pritom se zaustaviti na razgovoru u kojem će svi uživati.

- Sretna sam, ispunjena i uzbuđena. Zapravo jedva čekam vidjeti gdje će me ova nova avantura odvesti, gdje ću se odlučiti zaustaviti, a kamo poletjeti jer, jedno je sigurno - inspiracije neće nedostajati, zaključila je Ana. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".