Aleksandra Dojčinović za Palčiće stavila na aukciju Vidin dres iz Rusije; ponuda za njega je nevjerojatna

Riječ je o dresu kojeg je Domagoj Vida nosio na utakmici protiv Danske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji
Vidi originalni članak

U Facebook grupi "Vratimo Palčiće u Petrovu" svakog dana traju aukcije kojom se, u organizaciji Kluba roditelja nedonoščadi Palčići i udruge "Dinamo, to smo mi", žele prikupiti sredstva za nabavu medicinske opreme za Zavod za neonatologiju koji je teško stradao u potresu. Članovi svakodnevno nude na dražbu dresove, lopte i drugu sportsku opremu poznatih sportaša, a domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović ponudila je dres Domagoja Vide nošen na utakmici s Danskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Početna cijena dresa bila je 500 kn, a predviđeno je da aukcija traje do 4. svibnja, do kraja dana. Svojom ponudom sve je oduševio jedan poduzetnik i investitor pa je Palčičima pomogao s 30 tisuća kuna. Jedan je član grupe komentirao da Aleksandra Dojčinović, uz dres, treba ponuditi i haljinu na što je dizajnerica odmah pristala tako da uz dres dolazi i - haljina!

Aleksandra je na Instagramu napisala da je, u ovim izazovnim i turbulentnim vremenima, željela sudjelovati u humanitarnom projektu "Vratimo Palčiće u Petrovu" s namjerom da se Pačiće vrati na odjel uništen u potresu. Dodala je da je odlučila sudjelovati s dresom Domagoja Vide u kojem je igrao protiv Danske na Svjetskom prvenstvu, a sve prijatelje i poslovne suradnike pozvala je da podrže Petrovu bolnicu u ovom prekrasnom projektu.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".