Ako ste zakasnili po dugo željenu knjigu, pronađite je na Njuškalu

Možda se baš vama dogodilo da ste zakasnili po knjigu koju ste tako dugo željeli kupiti. No ne brinite, na Njuškalu možete pronaći knjige, koje su proglašene najčitanijima, koje su u odličnom stanju i možete ih dobiti po povoljnim cijenama.
Vidi originalni članak

Ove godine na listama najčitanijih knjiga pojavili su se doista zanimljivi naslovi, od beletristike do knjiga o roditeljstvu, selfcare literature pa do nekih knjiga s područja kulinarstva, koje je dobro imati u svojoj kućnoj biblioteci. Posebno strastvenim čitateljicama, čiji su životni interesi, u ovo suvremeno doba, široki, trenutak uz kvalitetno štivo, ujedno je vrijeme odmora, ali i prikupljanja za život korisnih informacija.

Suvremena žena danas u dobroj knjizi ne traži samo trenutke za opuštanje i razbibrigu, već i savjete kako da brine o sebi, duhovno ili tjelesno, o svojoj obitelji, ali i da proširuje svoja znanje i vještine.

Na sajmovima knjiga uvijek se po povoljnim cijenama mogu nabaviti izdanja koja su posebno tražena i koja je čitalačka publika nagradila odličnim kritikama. Donosimo vam kratak pregled onih najtraženijih, a ako ste ih kojim slučajem propustili, možete ih potražiti na Njuškalu.  

Najbolje od beletristike

Ove godine na sajmovima knjiga mogli ste doći do hit naslova, kao što je “Savršeno ubojstvo: Dnevnik dobre cure”, autorice Holly Jackson, a riječ je o napetom triler romanu koji je mnoge prikovao za fotelju, poput nekog filma. Autorica svojom pričom o otkrivanju ubojstva, čitateljice drži u neizvjesnosti do samog kraja romana te izvlači iz spisatljeskog rukava najjjače adute. Još jedan od traženih romana ove godine bila je i “Kućna pomoćnica”, autorice Freide MacFadden, psihološki triler koji je na listi najčitanijih USA Todaya, ali koji je i po društvenim mrežama Instagramu i TikToku uspio potaknuti brojne komentare i rasprave.

Ove, ali i slične uzbudljive romane, možete pronaći i na Njuškalu te zadovoljiti svoju glad za kvalitetnim štivom koje će vas razonoditi u slobodno vrijeme.

Hit selfcare i selfhelp štiva i na Njuškalu

Volite raditi na sebi i svome samorazvoju, a najradije za čitanje birate literaturu koja se bavi psihorazvojem i lifecoachingom, tada ne smijete propustiti knjige koje su postale ultimativni vodiči za suvremene žene – “Kako se izliječiti od svoje obitelji”, autorice i psihopraktičarke Juliette Allais, naslov je koji vas vodi u rješavanje obiteljskih odnosa koji su vas formirali tijekom djetinjstva, a ova aktualna tematika razlog je što je knjiga bila među favoritima mnogih koje zanima psihologija.

Još jedan naslov koji je pobudio interes žena diljem svijeta, ne samo zbog šarmantnog autora, glumca Matthewa McConaugheyja, nego i zato što je riječ o traženju smisla i dubine vlastita života na autentičan način. “Zelena svjetla”, knjiga je koja je oduševila i kritiku i čitatelje, a postala je i svjetski bestseller.

Što svaka mama želi znati?

Knjige koje su prepune praktičnih savjeta, što ih možete primijeniti na svoj život, obitelj i kućanstvo, uvijek su na cijeni i rado su “udomljene” na policama kućnih biblioteka, a tim više i brzo se razgrabe na rasporodajama i sajmovima.

Od onih koje vas savjetuju kako proći trudnoću i prve dane s bebom, do toga kako pripremiti zdrave i brze obroke, pa do onih u kojima možete pronaći odgojne savjete.

Naslov, kao što je “Što očekivati u trudnoći”, autorice Heidi Murkoff , oduševio je trudnice i mame diljem svijeta, a riječ je o najprodavanijem svjetskom priručniku za trudnoću, gdje Heidi na empatičan, ali duhovit način priča o realnoj slici trudnoće i odgovara na sva pitanja koja muče buduće roditelje.

Još jedan naslov, kad je roditeljstvo u pitanju, zaslužuje našu pozornost, a to je detaljan uvid u Montessori metodu odgoja, koja je sve popularnija u svijetu roditelja. Knjiga “Svakodnevno uz Montessori metodu”, Julije Palmarole, praktični je savjetnik kako ovu metodu primjenjivati u svome domu.

I, naravno, nezaobilazna tema za majke je kuhanje, a jedna od knjiga koju vrijedi proučiti i koja je najprodavanija kuharica u Hrvatskoj unatrag nekoliko godina, ona je autorice Suzy Josipović Redžepagić, “Mama zna”. Već i sam naslov govori puno, a Suzy je u detalje opisala čak 500 recepata za slana jela koja će vaša djeca pojesti sa zadovoljstvom.

Nije smak svijeta, postoji Njuškalo

Priznajte, izbor zanimljivog štiva doista je velik, a ako ste ih propustili po povoljnijim cijenama na popularnim sajmovima knjiga ili rasprodajama, nije “smak svijeta”. Na sreću, na Njuškalu imate u ponudi brojne naslove, od beletristike do stručne literature, u odličnom stanju i po povoljnijim cijenama.

Možete pronaći stara izdanja i stare naslove, ali jednako tako s lakoćom možete doći i do najnovijih i najpopularnijih knjiga. Za sigurnu, brzu i jednostavnu kupnju odaberite knjige koje nude opciju trgovanja putem usluge PayProtect.

Kad kupujete uz PayProtect, samo ponudite svoju cijenu i izravno platite na Njuškalu. Uz kod za praćenje, uvijek možete provjeriti gdje je vaša pošiljka, a imate i jamstvo povrata novca ako predmet ne stigne ili nije onaj koji je prodavač oglasio.

Tako, da doista nema mjesta razočaranju jer niste stigli na svoj omiljeni sajam i kupili željene knjige. Velike su šanse da upravo taj naslov pronađete na Njuškalu, naručite ga, i da vam bude dostavljen direktno na vašu adresu. Samo knjigu uzmete od dostavljača, produžite do svoje sofe i počnete listati naslov u kojem ćete još dugo, dugo uživati.

Sadržaj nastao u suradnji s Njuškalom.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".