Ako ste i dalje u Zagrebu, donosimo tri super ideje za vikend-izlet i najljepše Instagram fotografije

Rezervirajte popodne i uputite se na divne lokacije nadomak Zagreba na kojima ćete se potpuno opustiti
Vidi originalni članak

Ako niste jedni od onih sretnika koji se trenutno nalaze na plaži ili ne planirate u idućim danima "pobjeći" na obalu, ovog vikenda možete uživati u jednom od naših prijedloga izletišta koja nisu smještena daleko od Zagreba, a zasigurno ćete uživati. Bez obzira na to planirate li izlet u paru, s prijateljima ili s djecom, ove lokacije idealne su za popodnevni provod, a osim u divnom pogledu i lokaciji, uživat ćete i u ukusnom zalogaju. 

Vuglec Breg

Na društvenim mrežama zasigurno ste vidjeli fotografije mnogih kako uživaju zavaljeni u ležaljku, uz šalicu kave ili čašu vina, s najzelenijim pogledom. Radi se o Vuglec Bregu koji se nalazi 40 kilometara od Zagreba, u samom srcu Zagorja. Iza Vuglec Brega stoji obiteljska priča obitelji Vuglec koja je htjela sačuvati obiteljsku ostavštinum, zagorske običaje i tradiciju. U zagorskoj kleti možete i odmoriti jer su uređene za smještaj gostiju, a ljubitelji vina uživat će u vinu i pogledu na vinograd. 

Biopark Divlje vode

Biopark Divlje vode dio je parka prirode Žumberak, a park je poseban po potoku Bregana, u čijoj se dolini nalazi pa mu on daje i poseban šarm. Svi posjetitelji mogu uživati u restoranu, šetalištu, zoološkom vrtu u kojem se, između ostalog, nalaze i ljame, igralištu za djecu, kao i za mali nogomet, jezeru...

Vinarija August

Još jedno mjesto s prekrasnim pogledom na vinograde i beskonačno zelenilo na kojem ćete pritome uživati i u preukusnim zalogajima je Vinarija August, smještena 40-ak minuta vožnje od Zagreba, točnije u Popovači. Mjesto je family-friendly jer klinci mogu uživati u prirodi, dok su ležaljke s pogledom idealne za odmor nakon obilnog ručka, uz čašu vina.

Jeste li već posjetiti jedno od najpopularnijih "instagramskih" mjesta u Rovinju gdje nastaju najšarenije fotke?
Idealno za rujanski izlet: Malo mjesto u unutrašnjosti Istre koje očarava tirkiznim slapovima i prirodnim bazenima
Pronašli smo najljepšu Instagramsku kulisu: Polje lavande u istarskom izletištu Pekici pravi je mali raj
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".