5 moćnih citata za početak tjedna

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: getty/guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Pročitajte 5 odabranih citata za početak radnog tjedna. Ne samo da su riječi inspirativne i zanimljive nego će vam u rutinu unjeti pozitivnog entuzijazma!
Vidi originalni članak

Diana Vreeland

"Postoji samo jedna verzija savršenog života, a to je ona u kojoj znate što želite, i to učinite za sebe."

Grace Coddington

"Volim nesavršenosti – one su puno zanimljivije. Savršenstvo je dosadno."

Anna Wintour

" U današnjem svijetu , morate komunicirati ne može biti teška, sramežljiva osoba koja nije u stanju pogledati nekoga u oči …Morate se predstaviti. Morate znati kako razgovarati o svom mišljenju i onom u što vjerujete."

Diane von Furstenberg

"Najvažniji odnos koji imate u životu je onaj koji imate sami sa sobom. Nakon toga, nakon što to postignete, to može biti težak posao, ali uistinu možete dizajnirati svoj ​​život."

Jenna Lyons

"Postoji ideja da svatko mora imati sve - odmah... nisam od početka bila superzvijezda. Morala sam raditi za to. I to dugo vremena."

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".