10 trendi proizvoda iz Ikee koje morate imati

Uređivanje eksterijera često je fizički težak i zamoran posao, ali kada je u pitanju interijer, njegovo uređivanje može biti slatka zanimacija. Pridodate li tomu prekrasne i pristupačne komade namještaja iz Ikee, svatko od nas može postati pravi mali dizajner unutarnjeg prostora
Vidi originalni članak

Sigurno je malo tko ostao ravnodušan kada je otvorena prva Ikea u Hrvatskoj. Malo tko je odolio svim proizvodima koje možete naći na njenim policama. Odlučili smo vam suziti izbor te vam donosimo 10 trendi proizvoda od pregršt ostalih koje možete kupiti tamo ili ih jednostavno pronaći dok listate katalog. Vjerujemo kako će se u vama probuditi kreativac koji neće moći odoljeti barem jednom novom proizvodu u kući ili uredu

NORDMÄRKE

Pločica za bežično punjenje

279 kn – Od sada nema potrebe da gubite vrijeme na to da tražite okolo slobodnu utičnicu kako biste napunili vaš mobitel. Svoj pametni telefon lako možeš napuniti tako da ga postaviš na podlogu za punjenje, a puniti možete i dva mobitela istovremeno jer podloga ima i USB ulaz

TARVA

Komoda

998 kn – Ova rustikalna komoda izrađena je od punog drva, izdržljiva je i ima ladicu s izvlačnim stoperom. Ako zaista želite probuditi kreativca u sebi, obojite ju ili prelakirajte kako god vi poželite, a time ćete joj podariti i vaš finalni touch.

RANARP

Radna lampa

219 kn – Ova minimalistička lampa osvijetiliti će vaš prostor i izgledati elegantano u vašem radnom prostoru. Zahvaljujući podesivim polugama i glavi lampe, lako možete usmjeriti svijetlo po želji.

TOBIAS

Stolica

449 kn – Prozirna sjedalica kao stvorena za vašu blagovaonicu ili ured. Otvoriti će svaku prostoriju. Stolica je izrađena od spoja stakla i plastike te zahvaljujući fleksibilnosti sjedišta i naslona sjedenje je znatno udobnije.

RIMFORSA

Stalak za tablet

79,90 kn – Uz ovaj inteligentni stalak za tablet kuhanje sada nikako ne može biti problem. Stalak možeš postaviti na radnu ploču ili ga objesiti na zid kako bi se oslobodio prostor za kuhanje. Dovoljno je stabilan i za knjige i tablete, a kako bi mogao podnijeti svakodnevnu upotrebu, izrađen je od izdržljivih materijala.

LACK

Stolić

149 kn – Minimalistički, bijeli stolić pristaje svakom dnevnom boravku. Dovoljno je prostran za svaku šalicu ukusne kave, a dodatna polica ispod omogućuje vam da vam svi časopisi budu na broju.

DALFRED

Barski stolac

279 kn – Vašu kuhinju možete pretvoriti u luksuzan bar koji ovim barskim stolicama može podsjetiti na foto studio. Stolice su podesiti i možete i postaviti na željenu visinu.

STOCKHOLM

Tepih,ravno tkanje

1.998 kn – Avangardni crno-bijeli tepih izdržljive vune otporne na prljavštinu savršen je za vaš topli dom. Ovaj je tepih posebniji i zbog činjenice da je unikatan, ručno izrađen od vještog tepih majstora. Zahvaljujući ravno tkanoj površini, stolice se lako izvlače a tepih se lako čisti.

STOCKHOLM

Luster

599 kn – Osim što je sam po sebi poseban, ovaj luster svojim svjetlom stvara ukrasne uzorke diljem prostorije. Raskošan luster svakoj će prostoriji dodati dašak kraljevske palače. Dozvolite si da i vi u svom domu budete kraljica ili kralj.

ROMMA

Kutija za organizaciju kabela+ poklopac

59,90 kn – Svatko od nas želi da mu radni prostor ili dom uvijek izgleda uredno i sigurno vam smetaju „kilometarski“ kablovi koji ometaju vaš svakodnevni rad. Od sada zaboravite na to i opustite se. Kabeli se mogu sakriti u kutiju a, prostorija ostaje čista i neuredna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".