Konačno zajedno: Našem reprezentativcu došla je njegova najljepša i najdraža podrška

Vjerujemo kako će atraktivna Adriana biti najglasnija navijačica na nadolazećoj utakmici
Vidi originalni članak

Ostao je još samo dan do druge utakmice u skupini, one protiv Argentine, a svaka podrška reprezentativcima dobro je došlo. Ipak, definitivno im je najvrijednija ona koju im pružaju njihove djevojke i supruge, kao što je to napravila Adriana Đurđević.

Djevojka Duje Ćalete-Cara sletjela je u Nižnji Novgorod de na društvenim mrežama odmah podijelila fotografiju na kojem ona i reprezentativac izmjenjuju nježnosti. Atraktivna Adriana nije bila u Kalinjingradu, gdje se igrala utakmica protiv Nigerije, već je s prijateljicama uživala u Amsterdamu na vikendu povodom djevojačke večeri. 

Podsjetimo, Adriana je od Duje starija pet godina, a u vezi su nešto više od godinu dana. Kao i svaki put do sad, i ova je romantična fotografija bila popraćena nizom ljubavnih hashtagova poput #couplegoals i #love. Moramo primijetiti kako nam Adriana svakog dana pokazuje odlične odjevne kombinacije, a, osim one "navijačke" kad je pozirala u "kockastom" topu s potpisom Andrea Zvono Dizajn, osvojila nas je zeleno-bijelom kombinacijom - za nošenje takvog odijela stvarno treba modne hrabrosti, a ona je definitivno ima! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".