Jakov Baričić u Novalji snimio editorijal za Vogue s Rose Gilroy

U suradnji sa poznatim hrvatskim fotografom Jakovom Baričićem, Turistička zajednica grada Novalje i ove godine je ugostila i organizirala snimanje modnog editorijala za svjetski poznati modni časopis Vogue.
Vidi originalni članak

Beauty editorijal je objavljen u listopadskom izdanju Vogue Latin America, a nastavak priče slijedi u ožujku 2017.godine sa velikim fashion editorijalom na 8 stranica. Sedmodnevno snimanje u kolovozu odvijalo se na plaži Beriknica u Metajni i na Zrmanji, u glavnoj ulozi s modelom Rose Gilroy, kćerkom poznate glumice Rene Russo i pod modnom palicom make up artistice Alexe Rodulfo i stilista Davida Gomeza.

Prirodni kameniti pejzaži i plaže na osami bili su idealna scenografija za još jedan modni editorijal nakon prošlogodišnjeg izdanja Voguea za ukrajinsko i rusko tržište, čime Novalja postaje omiljeno odredište svjetskih modnih priča.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".