Izbornikov sin ljubi atraktivnu bivšu prvu pratilju Miss Universe Hrvatske

Alma Fabulić studentica je prava koja preko ljeta radi na Zrću kao voditeljica hostesa
Vidi originalni članak

O samozatajnom sinu Zlatka Dalića, Toniju, zna se tek da je završio informatiku i od oca naslijedio ljubav prema nogometu da je direktor i dopredsjednik NK Varaždin. 

Tu je i jedan hobi koji je pretvorio u posao, glazbu pa je Toni DJ pod umjetničkim imenom Tony D - prošle je godine nastupio na Zrću, a došli su ga poslušati i otac Zlatko te majka Davorka. Izbornik je tad za 24sata izjavio:

Potkraj ljeta otišli smo čuti kako pušta i ostali smo cijelu noć. Nije to baš naš stil glazbe pa nismo zaplesali. Ali i bolje da ja ne plešem, nisam baš neki plesač

Što se tiče ljubavi, Toni je pravi sretnik. On, naime, od siječnja ljubi 22-godišnju Zadranku Almu Fabulić. Oboje su na Facebooku promijenili status ljubavne veze, a Alma nam je i potvrdila da su u vezi.

Ova lijepa plavuša 2015. godine bila je prva pratilja Miss Universe Hrvatske, a "zamalo" je završila i na svjetskom izboru. Naime, tadašnja je misica Barbara Ljiljak imala nesreću uoči putovanja u Las Vegas, gdje se održavao izbor, a umjesto nje otišla je druga pratilja Mirta Kuštan. Prema pisanju Indexa, Alma je tad objasnila što se dogodilo: 

Bilo bi lijepo predstavljati svoju zemlju u Las Vegasu, ali trenutno sam zauzeta gradeći svoju modnu karijeru u dalekoj Aziji. Direkcija Miss Universe Hrvatske javila mi se jutro nakon Barbarine ozljede i uputile me trenutnu situaciju. Rekli su mi kako prema pravilima ja trebam ići na izbor ali da zbog priprema koje će trajati samo dva dana je gotovo nemoguće pričekati moj dolazak iz Kine. Kako sam imala priliku čuti, tu je viza, nacionalni kostim kojeg missica mora nositi kao i video koji treba snimiti i još mnogo toga je trebalo pripremiti za let u Las Vegas

Prokomentirala je i cjelokupan izbor za Miss Universe Hrvatske te rekla kako na to gleda kao na super i zabavno isksutvo na kojem je stekla brojna zanimljiva poznanstva. Primarno, Alma je je studentica treće godine Pravnog fakulteta u Rijeci:

U potpunosti sam se posvetila fakultetu i primarni cilj u životu mi je baviti se time.

Osim što studira, preko ljeta radi kao voditeljica hostesa u Papayi na Zrću, a tim se poslom bavi već nekoliko sezona. Iza nje su i beauty editorijali, poput onog kojeg je snimila za časopis Budi.IN, a čije fotografije ekskluzivno donosimo. Alma je u tom editorijalu prije dvije godine pokazala kako je prava ljepotica te da joj svaki beauty look stoji odlično.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".