Ivana Mišerić o genijalnom boru: "Kitim ga osam sati, a jednom je i sklopka iskočila!"

Voditeljica definitivno ima najzabavniji bor koji smo vidjeli!
Vidi originalni članak

Ako je netko euforičan oko kićenja božićnog drvca, onda je to definitivno radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić. Nije potrebno ni dodatno pojašnjavati, dovoljan je samo jedan pogled na to božićno remek-djelo!

Ivana je rekla:

Bor je svake godine isti, ništa ne mijenjam samo nadodajem... Još lampica još kuglica... Godinama je isti, velik, šaren, kičasti. Inspiracija su američki filmovi stari, znate da su tamo uvijek bile gromade od borova i na njemu je bilo svega, do te mjere da se stablo nije vidjelo. E pa tako i ja volim!

Ivana kaže da je od malena opsjednuta borom, a kad su imali pravi, uvijek ga je dugo birala jer je tražila da bude bogat, pravilan i velik.

A lampice su se počele gomilati s godinama, sad ima već blizu 30 pari. Kiti ga sama, a otkrila je:

Treba mi oko osam sati da ga okitim, a jednom je izbacila sklopka!

Kaže da se raskoš od lampica ne "osjeti" previše na računu za struju jer joj najviše radi noću, kad je struja jeftinija... Dodaje da se brzo raskićuje, ali dodala je da to još niti jednom nije ona radila te da uvijek stoji u kući do drugog ili trećeg mjeseca. 

Pitali smo je i kakvi su komentari:

Ma svima je lijep, nitko nije rekao da je loš... Kažu mi da bih trebala naplaćivati razgledavanje. Začude se ljudi jer nema nimalo praznog prostora na njemu i naravno količina lampica je svima nenormalna. Ali da je impozantan, impozantan je! Ne znam tko ima ljepši.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".