Malo drukčiji street style: Interventna policija spremno se fotografirala s turistkinjama u centru Zagreba

U svom redovitom obilasku grada u potrazi za najboljim street styleom, naš Goran Čižmešija ulovio je i ovu simpatičnu situaciju
Vidi originalni članak

Prošli je vikend u Zagrebu održan 18. Pride, pa je grad bio pun policije. Kako je sezona već u punom jeku, tako nije nedostajalo ni turista, a ove su simpatične dame zamolile policajce da se s njima fotografiraju. 

One u šarenim izdanjima od glave do pete, a policajci u crnom, bila je to fotografija kojoj naš fotograf nije mogao odoljeti. Za upoznavanje grada dame su izabrale lepršave suknje i haljine, udobne tenisice i balerinke, a bez šešira i sunčanih naočala po ovim vrućinama - nije moglo proći. 

Upoznajte Josipu je iz Slavonskog Broda, a četiri godine živi u Münchenu. U njezin stil odmah smo se zaljubili 😍 Ispričala nam je i kako se oblače Njemice:

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".