I najljepša podrška konačno u Rusiji: Pogledajte kako lijepa Izabel i Mateo blistaju zajedno

Vidi originalni članak

Iza Hrvatske je 9 bodova, odnosno tri pobjede u skupini, a jedna dama nije s tribina pridružila se tek na posljednjoj utakmici protiv Islanda. Riječ je o Izabel Kovačić koja je suprugu Mateu podršku prije posljednje utakmice pružala "na daljinu".

Međutim, vjerujemo kako će naš Mateo igrati još bolje jer su njih dvoje konačno zajedno, a to je ovjekovječila fotografijom na Instagramu. Čini se kako zaljubljeni supružnici blistaju kao i prvog dana, a moramo priznati kako Izabel ima stila i u navijačkom izdanju. Odjenula je dres s njegovim brojem i traperice koje na sebi imaju "kockasti" uzorak. Od modnih detalja odabrala je Chanel torbu i remen s istim dizajnerskim potpisom.

Izgledaju divno, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".