Hot on Instagram: John Legend i Chrissy otkrili spol djeteta

Apsolutno obožavamo ovaj par! Vjerujemo da ni vi ne možete odoljeti modelu i popularnom pjevaču, pogotovo nakon poznate pjesme koja nas je sve raznježila „All of me“, gdje glavnu ulogu u spotu igra upravo njegova bolja polovica, supruga Chrissy Teigen.
Vidi originalni članak

Ovaj neodoljivi par je već dugo u braku gdje nisu sakrivali probleme koje su imali s pokušavanjem dobitka djeteta. Upravo zato smo jako sretni što su napokon uspjeli!

Iako je trudna, Chrissy ne staje pa tako krasi naslovnicu Tajlandskog Voguea. Na Instagramu je objavila fotografiju naslovnice gdje izgleda odlično i naglasila koliko je ponosna što je Tajlađanka i što krasi naslovnicu poznatog časopisa, što je vjerojatno želja mnogih. Također je objavila da su samo nekoliko minuta nakon snimanja, saznali da čekaju djevojčicu. Jedva čekamo rođenje malene dive. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".